Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Κρόνος στον Υδροχόο λειτουργεί απογοητευτικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε με τον/την εκάστοτε εμπλεκόμενο/η, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάτι που θα συμβεί στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις άμεσα την υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να απομονωθείς προσωρινά.

Ταύρος
Γενικά: Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον στενόχωρες. Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη την σοφία και την στρατηγική σου, κάτι όμως που θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αν εμπλέκεται ένας «δικός σου» άνθρωπος. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς Κριό ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που χαρακτηρίζονται από... ασαφείς προθέσεις κι αν το επιτρέψεις θα «σε δουλέψουν ψιλό γαζί»!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί νέα σχέδια, τα οποία ωστόσο στην πλειοψηφία τους είναι ανεδαφικά και μόνον ως ψυχολογική υποστήριξη μπορεί να «μετρήσουν». Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν πρέπει να τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες για τις εξόδους σου, αφού δεν προμηνύεται… τίποτε το «χαλαρό», αντίθετα θα ταλαιπωρηθείς ή θα πλήξεις αναγκασμένος/η να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενή σου ή να «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα. Ωστόσο η ημέρα είναι ιδανική για μελέτες και διαβάσματα.

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Κρόνο στον Υδροχόο να επηρεάζει τα οικονομικά αλλά και τα… σεξουαλικά σου, οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις πολλά ανοίγματα. Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ή να δανείσεις χρήματα, χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα είναι ιδανική για να πουλήσεις κάτι, ακόμη κι αν είναι «ελαττωματικό»! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει την εναλλακτική μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού, που θα σε βγάλει από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Λέων
Γενικά: Με τον Κρόνο στον Υδροχόο να δημιουργεί πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους, για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δεν βρίσκεσαι και στην πιο… χαρούμενη ή αισιόδοξη φάση σου. Κατά τα άλλα, είναι σκόπιμο να κινηθείς συμβιβαστικά και τηρώντας τους τύπους, όπου χρειαστεί. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, ενώ μαζεύει γύρω σου άτομα που προσπαθούν να επωφεληθούν από την γενναιοδωρία σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να υπάρξουν «τριβές» με άτομα που άλλα σου δείχνουν-λένε κι άλλα κάνουν, οπότε κράτησε ψηλά την… σημαία της λογικής αξιολόγησης! Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να συνθέσεις δημιουργικά φαντασία και πραγματικότητα. Κατά τα άλλα ένα θέμα υγείας –όχι απαραίτητα δικό σου- σε αγχώνει.. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να σου φορτώσει ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, αρκέσου λοιπόν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες.

Ζυγός
Γενικά: Σήμερα η διασκέδαση δεν «χωρά» και τόσο στις επιδιώξεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να σου βγει «ξινή», αντίθετα προέχει η ανάγκη επίλυσης σύνθετων θεμάτων. Επιπλέον με τον Κρόνο στον Υδροχόο να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό κράτα και μια «πισινή»! Ίσως βέβαια κληθείς να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει ποικίλες εργασίες κι εδώ θα «μετρήσει» η ικανότητά σου να «διαφεύγεις» ή να… πείθεις άλλους να τις κάνουν! Η υγεία σου πάντως δείχνει ασταθής.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς ενισχύει την τάση σου για «φευγιό», κάτι που μπορεί να εκπλήξει όποιον/α σε θεωρούσε ρεαλιστή, ίσως όμως και να «εξαφανιστεί» ένας «δικός σου» άνθρωπος και να τον… ψάχνεις! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε θέλει προσηλωμένο στα καθήκοντά σου, χωρίς όμως να τα φορτωθείς όλα επάνω σου. Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε την «μέση οδό», ξέροντας ότι δεν γίνεται να καλυφθούν όλοι/ες. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια σου κι εδώ πρέπει να παγώσεις τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας και κυρίως να θέσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει νέα και κάπως… ασαφή δεδομένα στην οικογένειά σου και σίγουρα θα χρειαστούν περαιτέρω διευκρινήσεις. Επιπλέον, μπορεί να φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι ή να πας εσύ να μείνεις κάπου αλλού. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού… εκεί έξω σε περιμένουν ατυχίες και καθυστερήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών. Στον αντίποδα όμως μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου διαβάζοντας.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση, ανέλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους, ώστε να μην υπάρξουν… παρεξηγήσεις! Από την άλλη πλευρά, ευνοούνται οι πωλήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε «ξεσηκώνει» να επικοινωνήσεις και να μάθεις περισσότερα αλλά μάλλον θα πέσεις πάνω σε… fake news!

Υδροχόος
Γενικά: Πέρα από τους περιορισμούς που σου επιβάλλει, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ενοχές και δεύτερον να κινηθείς με βάση την εμπειρία σου. Είναι ωστόσο πιθανό να «ξεκόψεις» με κάποιον/α ή να μπει «στον πάγο» η σχέση σας. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς είναι το ίδιο πιθανό να σου χαρίσουν ή να χαρίσεις εσύ κάτι αλλά σε γενικές γραμμές η διαχείριση των οικονομικών σου είναι «για τα πανηγύρια»!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βάζει σε πρώτο πλάνο ως προς τις προκλήσεις αλλά και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις και σε κάθε περίπτωση οι λύσεις θα προκύψουν διαισθητικά. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α που σε εχθρεύεται, επιχειρεί να σου βάλει «τρικλοποδιά»!


astrology.gr