MY KTEO

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου η οποία θα σε ωθήσει να σκεφτείς ιδιαίτερα υποκειμενικά σε ένα οικονομικό ζήτημα και αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια να μην είναι εύκολο να το διευθετήσεις.
Θα πρέπει να κάνεις ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό πλάνο καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να δεις καλύτερα πως πρέπει να διαχειριστείς τους πόρους σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 7/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου όχι μόνο σε υλικές ανάγκες αλλά και σε αισθηματικές, δείχνοντας σου που πρέπει να βάλεις προτεραιότητα αυτό το διάστημα.

Ταύρος: Ταύρε μου η υποκειμενική σου διάθεση θα χρωματίσει τις σκέψεις σου αλλά και τις κινήσεις σου αυτή την εβδομάδα και σε αυτό θα συμβάλει η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιό σου. Σε κάποια ζητήματα ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι περισσότερο αντικειμενικός ώστε να μη γίνεις άδικος με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 7/5 δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακό για εσένα και οι επαφές με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου θα φέρουν συζητήσεις για νέους στόχους και νέα όνειρα.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως είναι πιθανόν να έρθουν ξαφνικά μπροστά σου κάποια ζητήματα τα οποία θεωρούσες πως είχες ήδη διευθετήσει. Αφορμή για αυτό θα αποτελέσει η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 5/5 η οποία θα αποκαλύψει ζητήματα τα οποία τελικά παραμένουν σε εκκρεμότητα. Λίγες ημέρες μετά στις 7/5 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα ενισχύσει τη φαντασία σου, η οποία θα σε βοηθήσει ακόμα και σε επαγγελματικά ζητήματα! Μοναδική προϋπόθεση είναι να αφήσεις τον εαυτό σου να χαλαρώσει έστω και για λίγες στιγμές, αποτρέποντας σκέψεις για ζητήματα που σε αγχώνουν.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται εξόδους, επαφές και επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και επικοινωνιακό. Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή και του Ήλιου στον Ταύρο στις 5/5 δείχνει πως υπάρχει πιθανότητα για διαφωνίες μεταξύ φίλων, καλό θα ήταν να δεις αυτές τις διαφωνίες σαν βάση για εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς σχέδια που ενδεχομένως να περιλαμβάνουν και κάποιο ταξίδι, καθώς και μόνο η σκέψη ενός τέτοιου ενδεχόμενου είναι ικανή να σου ανεβάσει τη διάθεση.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς μπορεί να υπάρξουν και αφορμές οι οποίες θα το φέρουν ξανά στο προσκήνιο. Η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 δείχνει πως θα υπάρξουν αλλαγές και εκπλήξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Λίγες ημέρες μετά στις 7/5 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει ανησυχίες σχετικά με την εικόνα που δίνεις στους άλλους, ιδιαίτερα την επαγγελματική σου εικόνα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από υποθετικές σκέψεις που κάνεις με το μυαλό σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να μαντέψεις τις σκέψεις των άλλων.

Παρθένος: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει όνειρα για το προσεχές μέλλον και μέσα σε αυτά δεν αποκλείεται να συγκαταλέγεται και ένα ταξίδι ή μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό! Η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 δεν θα βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, για αυτό και η ενασχόληση σου με αυτά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 θα σε βάλει στη διαδικασία να διαχωρίσεις τους φίλους από τους γνωστούς και να αξιολογήσεις ποια θέση έχουν στην καρδιά σου πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να παρασύρεται από ανησυχίες σχετικές με τα οικονομικά ζητήματα και αυτές οι ανησυχίες θα γίνουν φοβίες, οι οποίες θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 σου λέει να δεις όσο πιο σφαιρικά μπορείς οικονομικά ζητήματα, διευθετήσεις λογαριασμών και τέτοιου είδους υποχρεώσεων καθώς με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο για εσένα να τα βάλεις σε μία σειρά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε καλεί να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε συζητήσεις που θα έχεις με αγαπημένα σου πρόσωπα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/5 και δείχνει πως μία συζήτηση με ένα συνεργάτη σου ή με το σύντροφό σου μπορεί να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αιτία για αυτό θα είναι είτε οι διαφορετικές απόψεις που θα πέσουν στο τραπέζι είτε η άρνησή σου να επικεντρωθείς στο θέμα της συζήτησης. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα σου Ταύρου-Σκορπιού σου λέει πως χρειάζεται να επικεντρωθείς σε ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και στις συζητήσεις που θα προκύψουν με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να συνειδητοποιήσεις τα ζητήματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα.

Τοξότης: Τοξότη μου η εβδομάδα ξεκινάει ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα καθώς η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 δείχνει πως θα κάνουν την εμφάνισή τους νέες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες έκτακτες. Προσπάθησε να διαχειριστείς οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα -κυρίως εργασιακά ζητήματα- και μην τα αφήσεις έτσι μέχρι να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 δείχνει πως η ενέργειά σου θα είναι σε χαμηλά επίπεδα λόγω όλων αυτών των ζητημάτων που έχεις να ασχοληθείς, για αυτό καλό θα ήταν να αφιερώσεις το Σαββατοκύριακο στην ξεκούραση και στη φροντίδα του εαυτού σου.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα επιλέξεις να δώσεις προτεραιότητα σε δραστηριότητες και ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός και εξάρουν την έμπνευση και τη φαντασία σου. Η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 φέρνει καλά νέα για τα αισθηματικά ζητήματα, αρκεί να αποφύγεις την εγωιστική διάθεση η οποία θα αναλάβει εμφανώς τα πρωτεία σε κάποιες σχέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθείς στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε καλεί να επαναξιολογήσεις ένα φλερτ, μια σχέση ή μια παλαιότερη γνωριμία.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα ρίξεις όλο το βάρος της προσοχής σου στον επαγγελματικό τομέα και ίσως συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με αυτόν. Η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 θα ενισχύσει το πείσμα σου και μπορεί να σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις από αντίδραση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 σε καλεί να προχωρήσεις με κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτά. Μην εμμένεις σε υποθέσεις που δεν προχωρούν και παραμένουν πεισματικά στάσιμες και επικεντρώσου σε αυτά που βλέπεις πως υπάρχει μέλλον.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα έχεις επικοινωνία με αρκετό κόσμο όχι μόνο με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος αλλά και πρόσωπα τα οποία δεν έχεις επικοινωνία και δεν βλέπεις τόσο συχνά πια. Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 δείχνει πως κάποιες συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα δεν θα σε βγάλουν πουθενά και είναι πιθανό να δημιουργήσουν και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε καλεί να είσαι προσεκτικός, καθώς είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις το ρόλο του «σωτήρα» για κάποιους ανθρώπους και κάποιες καταστάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.


www.myastro.gr