Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με τον Άρη στους Ιχθύς, το παρασκήνιο «οργιάζει» κι αν «το ψάξεις» θα πέσεις πάνω σε υπονομευτικές ενέργειες, που απαιτούν άμεση απάντηση, έστω κι αν δημιουργηθεί προσωρινά ένα
«πολεμικό» κλίμα! Αν όμως παρασυρθείς σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου, γι’ αυτό ακολούθησε την οδό της νομιμότητας. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους προσδίδει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου έναν απροσδόκητο χαρακτήρα, με τα απρόοπτα και τις σπάνιες καταστάσεις να επικρατούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους».

Ταύρος
Γενικά: Με τον Άρη στους Ιχθύς ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Ευκαιρία όμως να αποφασίσεις κι εσύ το τι θες ή .. δεν θες! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνει οικονομικές… εκπλήξεις, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση, είτε για μια αδικία που θίγει άλλους/ες. Το σοφότερο από την πλευρά σου όμως είναι να κινηθείς στα πλαίσια του νόμου κι ας καθυστερήσουν οι εξελίξεις, αφού διαφορετικά κινδυνεύεις να βρεθείς από κατήγορος, κατηγορούμενος/η. Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου κάνει τα εύκολα δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα, ενώ πιθανότατα θα συμβάλλει και στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες. Κάνε λοιπόν κι εσύ αυτό που δεν κάνει κανένας άλλος!

Καρκίνος
Γενικά: Ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες». Επιπλέον, στις επαφές σου με τον έξω κόσμο είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, που θα σε φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους τείνει να ανατρέψει τις ισορροπίες στα εργασιακά σου, ενώ, η καθημερινότητα σου μπορεί να εμπλουτιστεί με απρόοπτα, εκπλήξεις αλλά και αποκαλύψεις για το τι «παίχτηκε» παρασκηνιακά. Επιπλέον, ίσως να θορυβηθείς από μια ξαφνική εξέλιξη που άπτεται της υγείας σου.

Λέων
Γενικά: Με τον Άρη στους Ιχθύς, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας νομικής διαμάχης, πολύ περισσότερο αν η μια πλευρά αρχίσει να αυθαιρετεί. Καλό είναι επίσης να μην έχεις επάνω σου πολλά χρήματα ή τιμαλφή, αφού κινδυνεύεις από τις αρπακτικές διαθέσεις κάποιων. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε φέρνει ενώπιον πρωτοποριακών ή καινοφανών για σένα πρακτικών, ίσως μάλιστα και να σε αναμίξει σε ένα συλλογικό εγχείρημα με μάλλον ακραία χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μια «κρίση ειλικρίνειας» μπορεί να διαταράξει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Παρθένος
Γενικά: Φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να φανείς πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου και να επωφεληθείς από την αδράνεια των άλλων, αξιοποιώντας ίσως και μια «ευκαιριακή» συμμαχία. Παράλληλα, με τον Ήλιο στους Διδύμους να «χρωματίζεται» από τον Ουρανό οι εξελίξεις στα επαγγελματικά αλλά και το σπίτι σου μπορεί να είναι απρόβλεπτες, αν όμως μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ξεπερνώντας τα «κολλήματά» σου, τότε θα έχεις απροσδόκητα οφέλη.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει εντάσεις και νομικές αντιπαραθέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα δικά του/της. Αν βέβαια δεν θίγεσαι άμεσα, τότε μην ανακατευτείς και προσανατολίσου στην «εργασιοθεραπεία» ή στο να γυμναστείς, προκειμένου να διώξεις μακριά τον όποιο εκνευρισμό σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στους Διδύμους να φέρνει κάποιες… απίθανες καταστάσεις, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να είσαι έτοιμος/η για όλα, αφού είναι πιθανό να προκύψουν πολύ ιδιάζουσες συνθήκες.

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Άρη στους Ιχθύς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου γίνεται το «έλα να δεις», δεν θέλει και πολύ μάλιστα για να αναλάβουν οι δικηγόροι, ιδιαίτερα αν η μια πλευρά «ξεφύγει». Επιπλέον, προσπαθώντας να κατακτήσεις ένα πρόσωπο ή να το πείσεις για κάτι θα έχεις μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα, με την ρήξη να είναι προ των πυλών. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνει εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο» και δεδομένο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να αποκτήσεις από τύχη κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Τοξότης
Γενικά: Με τον Άρη στους Ιχθύς αυξάνονται οι πιθανότητες για μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Αντί όμως να αυτοδικήσεις και να έχεις «τρεχάματα», ακολούθησε την νομική οδό. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους «ξυπνάει» τον… πρωτοπόρο μέσα σου κι είναι πιθανό να προβείς σε επιλογές, που τόσο για τους άλλους όσο και για τον «συνήθη» εαυτό σου, δείχνουν «αδόκιμες» Μπορεί όμως και να πέσεις θύμα μιας μεγάλης ανατροπής στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Άρη στους Ιχθύς αναμένονται ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ίσως μάλιστα να σπάσει ή να χαλάσει κάτι εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού από άλλους/ες. Είναι επίσης πιθανό να προκύψει μια έντονη αντιπαράθεση με έναν «ανυποχώρητο» γείτονα ή συγγενή σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου, ενώ ίσως σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε σοκάρει. Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας ίσως μια αγωγή, που δεν απέδωσε.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις άμεσα έναν οικονομικό στόχο σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω. Αν όμως κινηθείς παράτυπα, το πιθανότερο είναι να βρεις απέναντί σου τον νόμο. Παράλληλα, με τον Ήλιο στους Διδύμους να επηρεάζεται από τον Ουρανό, είναι πιθανό να κάνεις κάτι για πρώτη φορά σπάζοντας την ρουτίνα του Σ/Κ. Μπορεί ωστόσο και να διαταραχθεί η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, έτσι στα ξαφνικά.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε προς τα… πάνω είτε ανάποδα! Κράτα λοιπόν την αποφασιστικότητα και το αγωνιστικό σου πνεύμα, ως προς την επίτευξη των στόχων σου, πρόσεξε όμως μήπως φερθείς άδικα σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ή να προκαλέσει μια «αναμπουμπούλα» στο σπίτι και την οικογένειά σου, το πιθανότερο μάλιστα είναι όλα αυτά να συμβούν ξαφνικά και απότομα, χωρίς κάποια «προβλέψιμη» αιτία!


astrology.gr