MY KTEO

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Πλανητικές Απόψεις: Πώς να φτάσετε τον σύντροφό σας στην κορύφωση

Εάν αισθάνεστε λίγο παιχνιδιάρες, μπορείτε να δώσετε στο ταίρι σας μια καλή ερωτική στιγμή, που θα τον αφήσει άναυδο και θα τον φέρει πιο κοντά στη μεγάλη «ωωωω» στιγμή. Εάν δεν είστε σίγουρες για το πώς να δώσετε έναν ικανοποιητικό οργασμό σε κάθε άνδρα, αναλόγως του ζωδίου
του, πάρτε μια ιδέα από αυτές τις συμβουλές.
Σε έναν Κριό που του αρέσει η γρήγορη δράση, πηγαίνετε κατευθείαν στο ψητό! Αφεθείτε λοιπόν σε κάποια ερωτικά παιχνίδια και καθίστε στην αγκαλιά του, χωρίς να φοράτε τίποτα, μέσα από τα ρούχα σας. Αυτό θα βοηθήσει τα πράγματα να «ζεσταθούν» πολύ γρήγορα για αυτόν.


Ο Ταύρος θέλει πλήρη απόλαυση των αισθήσεων του, οπότε παίξτε άσεμνα με τρόφιμα. Τρόφιμα και kinky sex πηγαίνουν πάντα χέρι-χέρι στο μυαλό του. Καλύψτε κάποια περιοχή σας με σαντιγί ή σοκολάτα πριν πάτε σε αυτόν. Οι αισθήσεις του-και όχι μόνο- θα φτάσουν στην έξαψη σχεδόν ταυτόχρονα.

Το ζώδιο της διπλής προσωπικότητας, οι Δίδυμοι, θα απολαύσουν μια διπλή περιποίηση, χρησιμοποιώντας τα δύο χέρια και το στόμα σας, παράλληλα. Αυτό σίγουρα θα τους δώσει ένα έντονο οργασμό.

Ο Καρκίνος αγαπά τα «περιουσιακά στοιχεία» σας. Παίξτε για λίγο μαζί του, πειράζοντας τον και πηγαίνετε προς τα κάτω πιέζοντας το όργανο του ανάμεσα στο στήθος σας για μερικά δευτερόλεπτα. Σίγουρα αυτό θα είναι μια μεγάλη έκρηξη αδρεναλίνης για τον Καρκίνο.

Ένας Λέων που θεώρει τον εαυτό του βασιλιά, θέλει δίπλα του μια βασίλισσα που δεν ντρέπεται... Έτσι η οπτική απεικόνιση μιας γυναίκας που «βοηθά» τον εαυτό της και παίρνει ευχαρίστηση από αυτό είναι ένα ερωτικό κάλεσμα για να ακολουθήσει σύντομα το παράδειγμά της!


Όσον αφορά στον πρακτικό Παρθένο, θα ήταν ωραία ιδέα να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο με στάσεις σεξ. Κάντε του μάλιστα έκπληξη με μια αντίστροφη μέτρηση πριν από τα γενέθλιά του ή κάποια άλλη ειδική περίσταση και αφήστε τον να το ανακαλύψει μόνος του, το βράδυ πριν από την ημέρα έναρξης των στάσεων.

Το αγαπημένο σημείο ενός Ζυγού είναι ο πισινός. Οπότε, ενώ αυτός στέκεται, πιάστε τον πισινό του και συμπιέστε τον. Ή μπορείτε απλά να του ρίξετε ένα σκαμπίλι, ως μέρος της σεξουαλικής πράξης για να συμβάλει στην ενίσχυση του οργασμού.

Ο Σκορπιός που λατρεύει το μυστήριο και τις έντονες συγκινήσεις, θα εκτιμήσει την αίσθηση των δεμένων ματιών του από μετάξι, που του δίνει την ευχαρίστηση να πάει σε πιο σκοτεινά μονοπάτια. Ένα βήμα παραπέρα θα είναι να δέσετε τα χέρια του με σατέν κορδέλες. Μην ξεχάσετε να αντιστρέψετε τους ρόλους.

Η περιπέτεια στο φόρτε της στο ζώδιο του Τοξότη, οπότε κάντε το σε δημόσιο χώρο. Κρυφά στην τουαλέτα ενός δημόσιου κτιρίου ή στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου σταθμευμένο και η περιπέτεια μόλις ξεκίνησε!

Ποντάρετε στην σοβαρότητα του Αιγόκερω και κάντε το με τα ρούχα φορεμένα! Αφαιρέστε μόνο τα βασικά στοιχεία (ξέρετε τι εννοώ) και δοκιμάστε το χωρίς να είστε πλήρως γυμνοί. Θα έχετε σίγουρα αύξηση των καρδιακών του παλμών.

Η ισότιμη οπτική του Υδροχόου θα ξετρελαθεί, αν του ζητήσετε να επιστρέψει την «εύνοια» σας. Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσει με την ιδέα του ότι και οι δύο σας χρησιμοποιείτε τα χέρια ή τα δάχτυλα... στον άλλο, ταυτόχρονα.

Ο Ιχθύς, ζει με τις φαντασιώσεις του, οπότε μήπως να μοιάσετε με την αγαπημένη γυναίκα στην φαντασίωση του; Μήπως αυτός φαντασιώνεται κάποια σκλάβα στο χαρέμι; Η μια νοσοκόμα που τον «περιποιείται» κατάλληλα; Γίνετε πρωταγωνίστρια, στο όνειρο του!