MY KTEO

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό αναζητάς τρόπους για να λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα αλλά σου τα χαλάνε οι… καλικάντζαροι που μαγαρίζουν το βιός σου! Οι λαϊκές δοξασίες τους θέλουν σε μύλους να σκορπάνε το αλεύρι αλλά όλο και κάποιος από δαύτους θα βρεθεί και στα δικά σου μέρη! Ίσως πάλι να σε πιάσουν τα υπαρξιακά σου, εξ αιτίας πραγμάτων που στερείσαι. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός θλιβερού επεισοδίου. Επιπλέον όμως επηρεάζει την καριέρα σου και τις σχέσεις σου με «ισχυρούς» και είτε θα αποδεχθείς μια κατάσταση, είτε θα αποχωρήσεις οριστικά από το παιχνίδι.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν από μια φάση σχετικής αβεβαιότητας αλλά μη βιαστείς να κρίνεις πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν. Αν τώρα σου γίνει μια πρόταση, καλείσαι να δεις και τη «φάκα» που υπάρχει μαζί με το «τυρί»! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα φέρνει εκμυστηρεύσεις που όμως μπορεί να μην υπαγορεύονται από αγνά κίνητρα, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις και την δυσπιστία σου μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να δεις κάτι άσχημο κατά την διάρκεια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό να «δείχνει» την υγεία σου, καλό είναι να ρυθμίσεις την διατροφή σου, προσέχοντας συνάμα για αλλοιωμένα προϊόντα και να μην ζορίσεις τον εαυτό σου για κανέναν λόγο, πολύ περισσότερο που αναμένονται και εργασίες εκτός προγράμματος. Παράλληλα, με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα να ρίχνει «σκιές» στα οικονομικά σου, είναι σκόπιμο να διερευνήσεις οτιδήποτε κρύβεται πίσω από μια προοπτική ή επένδυση, σε κάθε περίπτωση όμως έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα και για να κερδίσεις θα πρέπει «να πας με τα νερά τους». Επιπλέον, ένα πάθος σου μπορεί να σε καταστρέψει!

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό να σε κάνει υποχείριο των παθών σου, είναι πιθανό να πάρεις πολύ «ζεστά» μια προσωπική σου υπόθεση, ότι κι αν συμβεί όμως έχει πολύ... κοντινή ημερομηνία λήξης και δεν αξίζει μιας τέτοιας προσήλωσης. Ίσως βέβαια να σου δοθούν ουσιαστικές αφορμές για να ανησυχήσεις από την στάση ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, κάθε σχέση ή διαπραγμάτευση καθορίζεται από όχι και τόσο φανερά κίνητρα, είτε αυτά είναι σεξουαλικά, είτε... εκδικητικά! Ίσως πάλι να συμβεί κάτι το δυσάρεστο σε έναν δικό σου άνθρωπο ή συνεργάτη.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου, μέσω της οποίας όμως θα αποκαλυφθούν πολλά… κρυμμένα! Αν πάλι δεχθείς μια επίσκεψη στον χώρο σου να ξέρεις πως δεν θα εξελιχθεί ομαλά, ενώ «παρατράγουδα» αναμένονται και σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα βγάζει στο φως εκδικητικές πρακτικές ή/και αντιζηλίες στην δουλειά σου και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου, διατηρώντας την δυσπιστία σου απέναντι σε οτιδήποτε σου φαίνεται «πολύ καλό, για να είναι αληθινό»! Επιπλέον είναι πιθανό να πάθεις μια ζημιά στον εξοπλισμό σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να αντλήσεις πληροφορίες, που… δεν είναι σε κοινή θέα, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου είναι πιθανόν να «πέσεις» πάνω σε κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, με σχετικά επώδυνο τρόπο ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα προσφιλές σου πρόσωπο, επειδή όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» μπορεί τελικά να απελευθερωθείς κι από εξαρτήσεις ή εμμονές που αργά ή γρήγορα θα σε έφερναν σε αδιέξοδο κι αν βέβαια δεις ότι χάνεις κάπου, μην επιμείνεις.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει οικονομικές εξελίξεις που… μπορεί και να μη σου αρέσουν, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα περιθωριακών στοιχείων γι' αυτό καλού-κακού μην έχεις τίποτε αξίας επάνω σου. Αν όμως είσαι τυχερός/η δεν αποκλείεται να σου καλύψει τα έξοδα κάποιος/α άλλος/η. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα βγάζει στο φως κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα γύρω από μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεσή σου, ίσως όμως και κάποιος «εντός των τειχών» να χειραγωγεί καταστάσεις σε βάρος σου. Επιπλέον βέβαια, η μέρα προσφέρεται για να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο χώρο σου.

Σκορπιός
Γενικά: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου… λίγο θέλει για να γίνεις έρμαιο των παθών σου ή/και μιας αυτοκαταστροφικής τάσης κι ίσως είναι σκόπιμο να μην επικεντρωθείς στα προσωπικά σου αλλά στη διερεύνηση των… μυστηρίων του κόσμου τούτου! Ίσως πάλι να έχεις μια πολύ έντονη διαίσθηση για κάτι κακό που θα συμβεί. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα… σιγοντάρει τις εμμονές σου αλλά και την διάθεση να εκδικηθείς όποιον/α σε έβλαψε ή… νομίζεις πως σε βλάπτει, τελικά όμως το ταλέντο σου να «βλέπεις» το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω θα φανεί πολύ πιο χρήσιμο για άλλους/ες, παρά για τον εαυτό σου.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να επικεντρωθείς στα όσο γίνονται ή έγιναν στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα να καταλάβεις το ποιος/α είναι αυτός/η που σου βάζει «τρικλοποδιές», παριστάνοντας ταυτόχρονα τον «σωτήρα». Ίσως πάλι να δεις έναν εφιάλτη, σε κάθε περίπτωση όμως κάνε ότι μπορείς για την διατήρηση της εσωτερικής σου γαλήνης και της σωματικής σου ευεξίας. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί μεν σε κέρδη από ζημιές άλλων ή/και σε μια κληρονομιά, αν όμως σε κυριέψει κάποιο πάθος κινδυνεύεις να τα χάσεις… όλα! Επιπλέον, μην μπλέξεις με δάνεια και «παρακυκλώματα».

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον/α που είναι «μάρκα» και ανακατωμένος/η σε πολλά κι όσο... συμφέρουσα είναι για σένα η μια του/της πλευρά, άλλο τόσο «ύποπτη» είναι η άλλη! Ίσως πάλι να προβληματιστείς από την στάση ή την συμπεριφορά ενός προσφιλούς σου ατόμου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε κάνει πιο απαισιόδοξο κι ίσως νιώσεις την ανάγκη να τελειώνεις οριστικά με κάποια πράγματα, καλό είναι ωστόσο «να μην πετάξεις και το μωρό μαζί με τα βρώμικα νερά της μπανιέρας». Επιπλέον, μπορεί να υποψιαστείς κάτι άσχημο, που σύντομα θα επαληθευτεί.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βάζει στο κλίμα ενός… film noir, με τον ρόλο του «καλού» και του «κακού» να συνυπάρχει, που σημαίνει ότι η όποια στήριξη που θα λάβεις από κάποιον/α, θα έχει και το αντίτιμο της ή την… σκοτεινή πλευρά της, που δεν θα ήθελες να ξέρεις! Επιπλέον, μια «μοιραία» εξέλιξη θα σε περάσει σε μια νέα φάση αλλά πριν δράσεις περίμενε να δεις και τη συνέχεια. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε καθιστά κοινωνό όχι και τόσο ευχάριστων καταστάσεων που γίνονται παρασκηνιακά, το εξ ίσου σημαντικό όμως για σένα είναι το να προβείς σε μια εσωτερική «κάθαρση» από οτιδήποτε αρνητικό.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, σε σχέση όμως με τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου φέρνει μάλλον… αλλοπρόσαλλες καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν. Αν πάλι αν έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση… άκρη δεν θα βγάλεις, ούτε κι από την στάση ενός συγγενή σου! Παράλληλα, με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα είναι πιθανόν να συμβεί κάτι το δυσάρεστο στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης ή να διαπιστώσεις ότι όλα υπαγορεύονται από μια κακία. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από κακές παρέες ή γίνεις άθελά σου «πιόνι» σε ένα συλλογικό εγχείρημα, που… κάτι άλλο κρύβει από πίσω!


astrology.gr