Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει κι αν εμφανιστεί κάποιο θέμα υγείας, αντιμετώπισε το με βότανα κι αφεψήματα. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το υπερπέραν ή να δεις ένα «προφητικό» όνειρο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντι σου βάζει την σφραγίδα του στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να γίνει μια επανένωση με κάποιον/α που σε συνδέουν πολλά από το παρελθόν, άλλο τόσο είναι και το να κατηγορηθείς από έναν δικό σου άνθρωπο, με αφορμή κι αιτία πράγματα που έγιναν παλιότερα και «θάφτηκαν».

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε φιλανθρωπίες αλλά και στην διαμόρφωση ενός «συνωμοτικού» κλίματος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και καλό είναι να είσαι αρκούντως καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας κι όσο πιο καλά σου τα παρουσιάζουν τόσο πιο πολύ να... ανησυχείς! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί «φαγωμάρες» στα εργασιακά σου, με τις δύο αντιπαρατιθέμενες πλευρές να επιχειρούν και κτυπήματα «κάτω από την ζώνη», ενώ στην υγεία σου, κάτι που νόμιζες πώς είχε ξεπεραστεί, επανέρχεται… δριμύτερο, ίσως επειδή ένα κρυφό «σαράκι» εξακολουθεί να σε «τρώει»!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς το πιθανότερο είναι να δείξεις αυτό που θες να φανεί, παρουσιάζοντας ενίοτε το... άσπρο-μαύρο αλλά πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς κι εσύ από κάποιον/α πιο... καπάτσο/α! Σε κάθε περίπτωση πάντως το καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο». Παράλληλα, με τον Άρη στον Ζυγό επανέρχονται στο προσκήνιο κάποιες παλιές σου αμαρτίες και μένει να δεις το τι ακριβώς θα προκύψει από την τάση σου να... ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει επείγον «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δοκιμάζεται συναισθηματικά και τελεί σε καθεστώς πανικού.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς προσφέρεται για προσευχή ή/και διαλογισμό ενώ μπορεί να βρουν δημιουργική διέξοδο και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Ωστόσο, στα πιο... γήινα θέματα κυριαρχούν τα ψέματα και η παραπληροφόρηση, ενώ αν ταξιδέψεις για... αλλού θα ξεκινήσεις κι αλλού θα βρεθείς! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με τα αίτια να ανάγονται στο παρελθόν και είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που σε είχαν πληγώσει και τα είχες «θάψει». Ίσως πάλι να γίνει «πανικός» στο σπίτι ή την οικογένειά σου από εξωγενείς αιτίες.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να ονειρευτείς τι θα γινόταν αν... ήσουν πλούσιος/α, στον πραγματικό κόσμο της οικονομίας όμως το τοπίο είναι θολό και απατηλό, πρόσεξε λοιπόν τις συναλλαγές σου. Ίσως βέβαια να έχεις και έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί εντάσεις με συγγενείς ή γνωστούς/ες, ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια παλιά διαφορά. Επιπλέον, μια αίσθηση εγκλωβισμού μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα κατά δικαίων και αδίκων, αν όμως ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στην επιμόρφωση σου, θα πέσεις πάνω σε κρυμμένες αλήθειες.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντι σου να «θολώνει τα νερά» στις συνεργασίες σου, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να ακούγονται ωραία αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Μπορείς όμως να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου σε μια οικονομική υπόθεση που... τραβάει χρόνια, ίσως μάλιστα αυτό να γίνει στα πλαίσια μιας ενδοοικογενειακής διαμάχης. Μπορεί ακόμη να βρεις κάτι θαμμένο αλλά πρόσεξε μήπως πας για τον κρυμμένο θησαυρό και πέσεις πάνω σε... πολεμοφόδια από τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί ακυρώσεις και αναβολές, στα εργασιακά σου, που σημαίνει να μην πάρεις τίποτε πολύ «ζεστά», ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί «να βγάλεις τα απωθημένα σου», ίσως όμως να βγουν στην επιφάνεια και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου φέρνοντάς σε, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κατάσταση. Επιπλέον μπορεί να ξεσπάσει ένας «εμφύλιος» είτε μέσα σου, είτε με οικεία σου πρόσωπα, γι αυτό μην «τα σκαλίζεις» πολύ κι αναζήτησε εκείνα που σε ενώνουν.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο εύκολα όμως μπορεί να βιώσεις την «υπέρτατη ευτυχία», άλλο τόσο μπορεί να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις στην συνέχεια.. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό δρα στα παρασκήνια και μια προσωπική αντιζηλία, που έχει ρίζες στο παρελθόν, μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μεγάλο… μπελά στο παρόν σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας που σχετίζεται με το οικογενειακό ιστορικό σου, ίσως όμως  και να ευεργετηθείς από μια δραστική παραδοσιακή θεραπεία.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς να... επικαιροποιεί το «όπου γης και πατρίς» μπορεί να φιλοξενήσεις κόσμο αλλά και να βρεθείς εσύ φιλοξενούμενος, το ζήτημα όμως από εκεί και ύστερα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που θα καταχραστεί κάποιος/α. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις και περιουσιακές ρυθμίσεις, εκτός κι αν γίνουν χαριστικά. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ζυγό όλο και κάποιος/α θα αρχίσει να ξύνει πληγές του παρελθόντος, σπέρνοντας την διχόνοια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν πάλι συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα, θα διαμορφωθούν δύο στρατόπεδα.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες για την λογική σου αστοχίες και εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων, από την άλλη πλευρά όμως κάποιες ακυρώσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σου κι ας… διαμαρτύρεσαι για αυτά που δεν έγιναν! Παράλληλα με τον Άρη στον Ζυγό φαίνεται να δημιουργούνται δύο στρατόπεδα στην καριέρα σου με τους μεν να συντάσσονται με θέρμη στο πλευρό σου και με τους δε να βρίσκονται σε θέση μάχης για να υπερασπιστούν τα... δικά τους «ιερά και όσια», ίσως μάλιστα να εμπλέκονται και πρόσωπα της οικογένειάς σου σε αυτό.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να ονειρεύεσαι πλούτη και παλάτια ή να εθελοτυφλείς σε οικονομικά ζητήματα, πρόσεξε λοιπόν μήπως η αισιόδοξη διάθεσή σου γίνει... βορά στις ορέξεις κάποιων επιτήδειων. Μπορείς ωστόσο να βοηθήσεις κόσμο που στερείται τα στοιχειώδη. Παράλληλα με τον Άρη στον Ζυγό η αναζήτηση σου στο παρελθόν ή/και σε ιστορικά θέματα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σπουδαία ανακάλυψη. Ίσως όμως να ανακινηθεί κι ένα νομικό-περιουσιακό ζήτημα, ενώ όσον αφορά στις σχέσεις σου με συγγενείς, όλο και κάποια παλιά διαφορά θα... θυμηθούν για να σου ταράξουν την ηρεμία!

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη, ας μην επιμείνεις όμως να κάνεις κάτι που δεν «σου βγαίνει», αφού το σύμπαν… ξέρει καλύτερα ποιο είναι το συμφέρον σου! Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ξοδέψεις για να αποκτήσεις κάτι που είναι «το απωθημένο σου», σηματοδοτεί όμως και μια «φαγωμάρα» για περιουσιακά θέματα, με κάποιες παλιές οικογενειακές διαφορές να επανέρχονται στο προσκήνιο.


astrology.gr