Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε θέλει πιο κοινωνικό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς την θετική προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου. Επιπλέον, ίσως προβείς σε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, που θα κάνει τους άλλους να σε θαυμάσουν ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα… συμφωνεί και επαυξάνει σε νέες γνωριμίες, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και οι πιο προσωπικές «παιχνιδιάρικες» στιγμές. Όσο για τις «επιπολαιότητες» είναι κι αυτές στο πρόγραμμα, είτε από σένα, είτε από κάποιον/α που αγαπάς!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια κινητικότητα με θετικό πρόσημο στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ενώ είναι πιθανό είτε να υποδεχθείς-φιλοξενήσεις κόσμο, είτε να μετακομίσεις εσύ κάπου αλλού, αναβαθμίζοντας σε κάθε περίπτωση την ποιότητα της ζωής σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». μακριά από εντάσεις, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από μυστικές βοήθειες αλλά και… ενημερώσεις για τα παρασκηνιακά δρώμενα προσωπικών υποθέσεων! Μπορεί ακόμη να τύχεις υπηρεσιών ευεξίας.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές κι έχεις να ωφεληθείς πολλά από τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα μια έξοδος, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό να διευρύνει κι αυτή τον κοινωνικό σου κύκλο, μια νέα γνωριμία θα σε βάλει σε… πειρασμό, ενώ θετικό και διασκεδαστικό κλίμα επικρατεί σε παρέες και συλλογικότητες, κοίταξε λοιπόν να περάσεις καλά εκμεταλλευόμενος/η την αργία της ημέρας.

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό ενισχύει το πρεστίζ σου και ευνοεί κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να τύχεις και μιας μεροληπτικής μεσολάβησης από ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, που μάλλον έχει και… άλλες βλέψεις για το άτομό σου! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις υπέροχα αξεσουάρ ομορφιάς και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και μην… λυπάσαι να ξοδέψεις, αφού με την Σελήνη στον Λέοντα το πρώτο ζητούμενο είναι να νοιώσεις πλήρης ικανοποιώντας ακόμη και τα πιο… παράξενα «βίτσια» σου, χώρια που θα έχεις και τα τυχερά σου στον οικονομικό τομέα.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου όλοι και όλα περιστρέφονται γύρω από το άτομό σου κι έχοντας την τύχη με το μέρος σου, σκέψου πόσα περισσότερα θα πετύχεις, αν την συνδυάσεις με την προσπάθεια, ιδιαίτερα στο δημιουργικό πεδίο. Υπάρχει φυσικά και η καθαρά ψυχαγωγική διάσταση των πραγμάτων, η αλλιώς το… σόου που θα δώσεις ως νέος ήρωας του 21! Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό, εκτός από μια εορταστική έξοδο… παλιγγενεσίας και τις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, θα αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να φαντάζεις ακόμη πιο όμορφος/η!

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος. Κι αν δεν έχεις εσύ την οικονομική άνεση, που επιθυμείς θα την έχουν οι άλλοι, οπότε απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται ή αγόρασε αυτά που θέλεις χωρίς… τύψεις κι ενοχές! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να μάθεις διάφορα μυστικά αλλά και να επωφεληθείς από μια παρασκηνιακή βοήθεια, ενώ μπορεί να υπάρξουν και ευκολίες στα εργασιακά σου. Όσον αφορά όμως σε ζητήματα διατροφής, μάλλον έχεις την τάση να υπερβάλλεις.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης απέναντί σου, δημιουργεί γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς και να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις. Επιπλέον παίρνεις «πόντους» λόγω της γοητείας που ασκείς, Παράλληλα, θα έχεις και μια ακόμη σύμμαχο στην κοινωνική σου ζωή, αφού η Σελήνη στον Λέοντα εμπλουτίζει τον κύκλο των θαυμαστών-τριών σου με νέες αφίξεις κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις «κτίζοντας» την κοινωνική εικόνα σου, ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με σημαίνοντα πρόσωπα.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια γόνιμη κινητικότητα σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι άλλο αποτελεί ζήτημα αιχμής για σένα. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στο σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά για να τα χαρείς όλα αυτά κόψε… κάτι από την δυσπιστία και την καχυποψία σου! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί ανέσεις κι εξυπηρετήσεις στα εργασιακά σου και πέρα από τις… ξάπλες ίσως γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Ίσως πάλι να σου προσφέρουν ένα «πακέτο» ευεξίας ή να αποκτήσεις ένα pet.

Τοξότης
Γενικά: Ποιο lockdown; Υψώνοντας το… λάβαρο της ελευθερίας, η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί σε περιπάτους κι εκδρομές ή/και επαφές με πολύ κόσμο κι όχι μόνον διαδικτυακές. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για πρόσωπα και πράγματα, «κόψε κάτι» όμως στα όσα υπερβολικά λες και κάνεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, φαίνεται μάλιστα πως το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού δεν αφορά μόνον την Θεοτόκο αλλά κι… εσένα! Επιπλέον θα έχεις και τα τυχερά σου στον οικονομικό τομέα.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό συνηγορεί στην απόκτηση οικιακών ειδών ή/και σε μια ευνοϊκή περιουσιακή ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένειά σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να αξιοποιήσεις το γούστο και την αισθητική σου στην διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Παράλληλα και όσον αφορά στα οικονομικά σου, η Σελήνη στον Λέοντα επιτρέπει μικρές σπατάλες προκειμένου να αποκτήσεις οτιδήποτε θεωρείς πώς ταιριάζει στο πρεστίζ σου, ίσως όμως να ξοδευτείς για να καλύψεις τις επιθυμίες ή τα… καπρίτσια άλλων!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που μοιράζονται μαζί σου μια κοινή «τρέλα» και όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις τόσο περισσότερο θα ικανοποιηθείς από την προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Αν τώρα γίνουν και κάποιες «επιπολαιότητες» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ε… δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό κάνει το lockdown λιγότερο αυστηρό για σένα, συνηγορώντας σε διασκεδαστικές εξόδους, ενώ μια ευχάριστη είδηση που θα λάβεις θα σου φτιάξει την διάθεση. «Παίζουν» ακόμη οι αγορές ρούχων και αξεσουάρ.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει μια σειρά από προοπτικές και διευκολύνσεις γύρω από εργασιακά θέματα κι αν σου προκύψουν έξτρα «τρεχάματα», σίγουρα υπάρχουν… άλλοι/ες που μπορούν να τα αναλάβουν! Όσον αφορά βέβαια στην διατροφή σου, μάλλον έχεις την τάση να «εξοκείλεις» αλλά… ας πάει και το παλιάμπελο, πολύ περισσότερο που η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό φέρνει πλούσια κεράσματα και πώς να αντισταθείς! Επιπλέον όμως θα σου γίνει μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις εύκολα κάτι που θέλεις πολύ.


astrology.gr