MY KTEO

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ορόσημο Βιολογίας: Από τον Ιούνιο και διαδικτυακά για όλους τους μαθητές της Εύβοιας και Βοιωτίας!


Το Ορόσημο Βιολογίας δεν χρειάζεται συστάσεις! Έχει καταξιωθεί στη συνείδηση όλων ως μια σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή στο φροντιστηριακό χώρο της Χαλκίδας για το μάθημα της βιολογίας μέσα από τις επιτυχίες του! Επιτυχίες που περιλαμβάνουν τους υψηλότερους βαθμούς βιολογίας σε
όλα τα λύκεια της Χαλκίδας και της περιφέρειας σε χρονιές πολύ δύσκολων θεμάτων και πάνω από 60 ιατρικές και φαρμακευτικές σχολές μόνο για τα έτη 2014 έως 2019! Στη σελίδα του φροντιστηρίου στο fb (Ορόσημο Βιολογίας) άλλωστε μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για  τις επιτυχίες και τους βαθμούς των μαθητών του που αρίστευσαν κατά τα προηγούμενα έτη.

Η διαδικτυακή εκδοχή διδασκαλίας του Ορόσημου Βιολογίας που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες αφορά στους μαθητές εκείνους που επιθυμούν ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό μάθημα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στις υψηλόβαθμες ιατρικές σχολές, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα της μετακίνησης στη Χαλκίδα! Μαθητές από το Μαντούδι, τη Λίμνη, το Αυλωνάρι, τις Κονίστρες, το Πήλι, την Ερέτρια, την Γυμνού, τη Βάθεια, το Αλιβέρι, το Βασιλικό, το Βαθύ Αυλίδας, τη Δροσιά, το Σχηματάρι, την Κάρυστο, την Ιστιαία, την Αιδηψό, όπως εκείνοι που φοίτησαν στο φροντιστήριο την τελευταία δεκαετία, χωρίς όμως να επωμιστούν αυτή τη φορά την ταλαιπωρία της μετακίνησης στη Χαλκίδα, που ειδικά τους χειμερινούς μήνες είναι δυσβάστακτη.

Η βιολόγος Ελένη Σκαρλά, ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου, σχεδίασε λοιπόν μία νέα εκδοχή διδασκαλίας μέσω ίντερνετ η οποία θα λειτουργεί παράλληλα με το φροντιστήριο. Μια διδασκαλία που δεν θα βασίζεται στη φυσική αλλά στην ουσιαστική παρουσία του δασκάλου στην εκπαιδευτική διαδικασία, με την ίδια συνέπεια, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, που υπογράφουν οι επιτυχίες των μαθητών της στις ιατρικές σχολές όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Μία διδασκαλία που διεξάγεται σε κλίμα πραγματικής τάξης, με πίνακα, σημειώσεις και απευθείας συνομιλία με το μαθητή μέσω του προγράμματος zoom, τόσο αναλυτική και ουσιαστική, όσο αυτή που διεξάγεται στην πραγματική φυσική τάξη, αλλά χωρίς το κόστος και την ταλαιπωρία της μετακίνησης.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία για τους μαθητές της Γ΄ λυκείου διάρκειας 6 εβδομάδων ξεκινά τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Οπότε αποκτήστε μια καλή γραμμή ίντερνετ και δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο τηλ 6977521606 καθώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες!