MY KTEO

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Λάθη των ανδρών σε μια σχέση!

Όλοι ξέρουμε ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες.Ξεκινούν τέλεια και τα δύο πρόσωπα της σχέσης είναι πάντα στην καλύτερη συμπεριφορά τους.Μετά όμως από μερικούς μήνες οι “μάσκες πέφτουν” και
αρχίζει να διευκρινίζεται ο ο αληθινός χαρακτήρας του άλλου.Αρχίζεις λοιπόν να βλέπεις τις σκιές του πραγματικού προσώπου του.Το αληθινό πρόσωπο που κρύβει ο καθένας μας
είναι περισσότερο τα μειονεκτήματα που έχουμε και απλά δε τολμάμε να τα αποκαλύπτουμε στον άλλον με το “καλημέρα”.Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες κάνουν κάποια συγκεκριμένα λάθη που πολλές φορές
οδηγούν στο χωρισμό .Τι είναι όμως ακριβώς το λάθος; Οτιδήποτε αντιτίθεται στο “γνωστό” και στην “λογική” μπορείς να πεις ότι είναι λάθος.Το “γνωστό” είναι ότι σε μια σχέση δεν επιτρέπεται η απιστία αλλά ούτε και η βία και η “λογική” είναι ότι αν θες να κάνεις μια άλλη σχέση πρώτα χωρίζεις και μετά την ξεκινάς…Παρακάτω θα βρείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες και που σπάνια θα τους δείτε να τα παραδέχονται: 1.Δεν είναι αρκετά ρομαντικός!Ενώ στις αρχές σου έλεγε τα πιο τρελά γλυκόλογα και τα μηνύματα άγγιζαν τα 500 ανά βδομάδα, τώρα με το ζόρι θα σου πει ένα ¨είσαι πολύ όμορφη σήμερα”.Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της ρουτίνας της σχέσης και επειδή πιστεύει ότι είναι απλά ανούσιο να στο λέει κάθε μέρα.
2.Αδιαφορεί για το τι κάνεις!
3.Προτιμά να βγαίνει με φίλους και όχι με σένα!Πολλές φορές ενώ έχετε να βγείτε εβδομάδες, προτιμά να πάει σε αγώνα με τους φίλους ή γενικά να κάνει οτιδήποτε άλλο μη σημαντικό από το να σε δει.
4.Σου μιλάει λες και φέρεται είσαι ο κολλητός του!Συχνά σε μια συζήτηση ξεχνιέται και σου πετάει τη φράση “καλά μαλάκας είσαι;” ή “πω ρε φίλε, αυτήν θα την πήδαγα άνετα”.Μετά από αυτό μην απορείτε πως φεύγει ο έρωτας και ξενερώνουμε.
5.Χαλαρώνει υπερβολικά πολύ όταν είναι μαζί σου!Σε σημείο που θ΄αρχίσει να ρεύεται, να ξύνει τα @….. του και άλλα τέτοια μπροστά σου!
6.Λέει ψέμματα για τις πρώην κοπέλες  που είχε ή ότι δε μιλάει τώρα με άλλες γυναίκες.
7.Ακυρώνει ραντεβού που περίμενες τρελά, επειδή και μόνο ξενέρωσε που έχασε η ομάδα του.
8.Αφήνει εσένα να πληρώσεις!Δεν αντιλέγω, κανονικά πρέπει το ποσό να μοιράζεται στα δυο και να πληρώνουν και οι δυο.Αλλά κάνε μας έστω και μια φορά τη χάρη και δείξε λίγη γενναιοδωρία!
9.Βαριέται που ζει και πολλές φορές απλά κάθεται και κοιτάει το ταβάνι, το κενό ή οτιδήποτε άλλο που να μην έχει σχέση με σένα την στιγμή που του μιλάς!Αν του παραπονεθείς φυσικά, θα βγει από πάνω φωνάζοντας ότι σε ακούει, σε ακούει.Εμ, εφόσον ακούς κοιτάμε στα μάτια να έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία..λέω μήπως!
10.Σε έχει δεδομένη!Δηλαδή σε έχει σίγουρη και ξέρει ότι ότι και να σου κάνει, αλλάξει δεν αλλάξει χαρακτήρα εσύ θα μείνεις μαζί του.
11.Πιστεύει ότι είσαι δική του!Σε κάνει δηλαδή ότι θέλει, σ΄ελέγχει κατά κάποιο τρόπο και περνάει πάντα το δικό του.
12.Δεν προσέχει την εμφάνιση του και φορά ότι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει!
13.Δεν μιλάει για τη σχέση σας, δε κάνει κοινά όνειρα!Επίσης δεν ανοίγεται και δε σου μιλάει ούτε για τα θέματα που τον απασχολούν και τον προβληματίζουν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επικοινωνία στη σχέση και να κλείνεσαι και εσύ.
14.Τον πιάνει ο εγωισμός του και δε κάνει πίσω μέχρι να του πεις ότι έχει το απόλυτο δίκιο!Όταν για παράδειγμα τσακώνεστε περιμένει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση και ας έχει και άδικο, και κατά κάποιο τρόπο φέρνει τα πράγματα έτσι ώστε να βγαίνει ότι έχει όντως αυτός δίκιο και εσύ είσαι απλά μια υστερική τύπισσα που γκρινιάζεις χωρίς λόγο.
15.Όταν θέλει να κάνετε σεξ εσύ το κάνεις (τις περισσότερες φορές) και ας μην έχεις όρεξη.Όταν, όμως, εσύ θες (επιτέλους) αυτός δε θέλει με τίποτα και αν προσπαθήσεις έστω και λίγο θα του σπάσεις τα νεύρα και θα σου πει συμαζέψου κλπ.
16.Θέλει μόνο εσύ να του κάνεις στοματικό, ενώ αυτός όποτε το αναφέρεις το αποφεύγει και καταλήγετε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια.
17.Σ΄έχει μόνο για το σεξ!Δεν είναι όλοι απαραίτητα οι άντρες που θέλουν μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν και οι “χαμένοι” τύποι που το μόνο που σκέφτονται είναι το πως θα σε ρίξουν στο κρεβλατι.
18.Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να κερατώνει και να ξενοκοιτάζει, εσύ όμως όχι.Επίσης μπορεί να έχει επαφές κοριτσιών στο κινητό του και είναι απόλυτα φυσιολογικό να κοιτάει μια κοπέλα που θα περάσει τυχαία στο δρόμο, μη τυχόν όμως επιχειρήσεις να το κάνεις εσύ αυτό, θα σε “κρεμάσει”.
19.Αυτός το παίζει άρχοντας και ο απόλυτος άνδρας, ενώ εσύ είσαι το “δουλάκι” του.Πρέπει δηλαδή να του εκπληρώνεις την κάθε επιθυμία του, αλλιώς θα βρει καλύτερα.
20.Ζητάει τρίο με κοπέλα και δε θα ησυχάσει αν δε του πεις το ναι!Αν όμως του ζητήσεις σαν αντάλλαμα τρίο με άντρα, θα κάνει ότι δεν ακούει και φυσικά στο τέλος θ΄αρνηθεί.Μ΄άλλα λόγια κοιτάει μόνο την πάρτυ του, θέλει αυτός να περνάει τέλεια και εσύ να τον μοιράζεσαι.
21.Όταν είσαι καλά είναι μαζί σου, με το παραμικρό όμως πρόβλημα που θα έχεις π.χ. με την οικογένεια σου, αυτός εξαφανίζεται.
22.Ενώ δε σε θέλουν μένουν μαζί σου και στο τέλος σηκώνονται και φεύγουν ακόμη και με την πιο γελοία αφορμή που θα τους δώσεις.
23.Ενώ είναι μαζί σου, εξαφανίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα και όταν επιστρέψει έχει την απαίτηση και το θράσσος να τον κατανοήσεις και να τον περιμένεις κάθε φορά μάλιστα που θα φεύγει.
24.Ενώ σε έχει βαρεθεί και αφού έχει φυσικά  ολοκληρώσει μαζί σου, δε σου το λέει στα ίσα, αλλά αντιθέτως κάθεται και βρίσκει ανούσιες δικαιολογίες του στυλ “δε το θέλω αλλά πρέπει να χωρίσουμε, γιατί θα μετακομίσω/αυτές τις μέρες θα έχω πολύ δουλειά και τα σχετικά.
helensloveblog