MY KTEO

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Τι είναι αυτό που θέλουν… οι Ελληνίδες;


Όχι μόνο σεξ αλλά... και συναίσθημα φαίνεται ότι θέλουν οι Ελληνίδες για να απολαύσουν την ερωτική πράξη, όπως προκύπτει από μεγάλη παγκόσμια έρευνα που πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών. Η έρευνα δείχνει ότι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει ένας άντρας
στη σύντροφό του είναι η αγάπη!
Η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 78% των Ελληνίδων (8 στις 10), θεωρούν ότι η συναισθηματική πλευρά της σεξουαλικής δραστηριότητας (το αίσθημα αγάπης, σεβασμού και εγγύτητας), είναι πολύ σημαντική, ενώ μόλις το 56% των Ελλήνων υποστηρίζει το ίδιο.
Το 94% των Ελληνίδων συμφωνούν ότι το σεξ τις φέρνει συναισθηματικά πιο κοντά τους συντρόφους τους. Αποδεικνύεται επίσης, ότι και οι Έλληνες γίνονται πιο ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς 84% των Ελληνίδων δηλώνουν ότι αισθάνονται αγάπη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πετυχαίνουν επίσης, να κάνουν τους συντρόφους τους ευτυχισμένους, με 76% των ανδρών και 86% των γυναικών να δηλώνουν ότι οι σύντροφοί τους είναι πολύ καλοί στο να τους χαρίζουν σεξουαλική απόλαυση.
Περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της εταιρείας, η οποία διενεργήθηκε ηλεκτρονικά αλλά και με προσωπικές συνεντεύξεις.