MY KTEO

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΚΙΝΑΛΛ Εύβοιας: Θα σταθούμε στο πλάι των εργαζομένων και θα ζητήσουμε εξηγήσεις από την κυβέρνηση


Το Κίνημα Αλλαγής παρευρέθηκε στη συνάντηση που διοργάνωσε ο δήμος Μαντουδιου-Λίμνης -Αγίας Άννας, για το πρόβλημα του κλεισίματος της ΤΕΡΝΑ. Από την πρώτη στιγμή, το Κίνημα μας έχει σταθεί δίπλα στους εργαζομένους και στην τοπική κοινωνία, για να σταματήσει η οικονομική
αιμορραγία της περιφέρειας μας και των δήμων της, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Μαντούδι, με την κυβέρνηση δυστυχώς παντελώς απούσα. Σε εποχές δύσκολες, που η χώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, 250 οικογένειες μένουν χωρίς δουλειά, εισπράττοντας απλώς λόγια συμπάθειας από την κυβέρνηση και την πλήρη απουσία των βουλευτών της στο νομό. Μετά τη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του κ.Βρουτση, χωρίς την παρουσία των εργαζομένων, κανείς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος δεν παρευρέθηκε στη συνέλευση ,για να εξηγήσει στους εργαζομένους και στην τοπική κοινωνία τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση για να βοηθήσει τους ανθρώπους που πλήττονται από την αναστολή λειτουργίας της ΤΕΡΝΑ -ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΣ. Επέλεξαν ,δυστυχώς το δρόμο της σιωπής και της απαξίας των εργαζομένων.
Η Ν.Ε. Ευβοίας του Κινήματος Αλλαγής, και η Τοπική μας Οργάνωση της περιοχής του Μαντουδίου, θα σταθούμε στο πλάι των εργαζομένων και θα ζητήσουμε εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τη στάση της μέσω της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, κάνοντας ότι περνά από το χέρι μας, η κρίση αυτή να είναι προσωρινή και η μονάδα να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν.