MY KTEO

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Εργασίες καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων από τη Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων

Το τμήμα οδοκαθαριστων οδών και κοινοχρήστων χώρων της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων, ξεκίνησε σήμερα τον καθαρισμό χόρτων από το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας και πέριξ αυτού. Συνέχισε στην οδό Δουνα, τμήμα της Βενιζέλου,Αγ. Βαρβάρα, Αγέλη Γοβιου,Πλατεία Αθανάτων,Κωτσου και Πλατεία Τζαμί. Αύριο Τρίτη 12 Μαΐου στις οδούς Νεοφύτου Κατσικογιάννη,Ρεγκουκου,Σουβαλα, Κακαρα και πέριξ δρόμων. 

- Τετάρτη 13 Μαΐου Γαζεπη,Αγορά, Παπαναστασίου, Φαβιερου,Πλατεία Φριζη και πέριξ δρόμων. 
- Πέμπτη 14 Μαΐου Ιατριδου και όλοι οι δρόμοι στην περιοχή Δεξαμενής. Παρασκευή 15 Μαΐου Αρεθουσης,Υπόλοιπο Βενιζέλου,δρόμοι πίσω από το Νοσοκομείο κλπ. 

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για τον καθαρισμό των περιοχών ευθύνης που εποπτεύει το συγκεκριμένο τμήμα το οποίο λειτουργεί με την πολιτική ευθύνη της Κοινότητας Χαλκίδας. Η περιοχή ευθύνης του Τμήματος είναι από τους οδους Προαστίου και Κατσικογιανη μέχρι την Σχολή Πεζικού και από την Παλαιά Γέφυρα μέχρι την συμβολή των οδών 28η Οκτωβρίου και Ιπποβοτων. Οι υπόλοιπες περιοχές εποπτεύονται από άλλο τμήμα της Δνσης Καθαριότητας. Συνεχίζουμε πάντα με σχεδιασμό και συνέπεια.