MY KTEO

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ίδρυση της Λαϊκής Αγοράς Ερέτριας


Μετά και την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αποφασίστηκε η ίδρυση της Λαϊκής Αγοράς Ερέτριας, η οποία θα εκκινήσει άμεσα τη λειτουργία της, από το προσεχές Σάββατο 09/05/2020.

Οι διαδικασίες ίδρυσης, έπειτα από την αντίστοιχη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας και με την καθοριστική συμβολή του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κυρίου Νικόλαου Παπαθανάση, ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, προκειμένου να καταστεί εφικτή η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς και η πώληση των αγροτικών προϊόντων των παραγωγών της ευρύτερης περιοχής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, δήλωσε ότι:  «Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, τις οποίες αντιμετωπίζουμε λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, Πολιτεία και Αυτοδιοίκηση συνεργάστηκαν άριστα, προκειμένου σε άμεσους χρόνους να δοθεί διέξοδος σε δεκάδες παραγωγούς και επαγγελματίες, οι οποίοι βρέθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες σε δυσμενή θέση.  Καλές δουλειές λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε τα επιβεβλημένα μέτρα ατομικής προστασίας. Μένουμε Ασφαλείς!»