MY KTEO

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Αντιδήμαρχος Τουρισμού η Βερούχη - Γενικός γραμματέας ο Παναγιώτου

Με απόφαση του Δημάρχου Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλου , ο μέχρι και σήμερα δημοτικός σύμβουλος Καρύστου κ. Κωνσταντίνος Παναγιώτου, αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρύστου. Τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο θα καταλάβει ο 1ος επιλαχών δημοτικός
σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Αλούκος.
Επίσης ο Δήμαρχος Καρύστου τοποθετεί τη δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Βερούχη, άμισθη αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες την τουριστική και κοινωνική πολιτική.
Ο Δήμαρχος κ. Ραβιόλος δήλωσε:
"Οι δύσκολες και πρωτόγνωρες ημέρες που βιώνουμε απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση και άρτιο συντονισμό. Ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας κ. Παναγιώτου έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του στα κοινά πως διαθέτει εκείνα τα προσόντα ώστε να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα προσφέροντας στο Δήμο και στους συμπολίτες μας. Η δημοτική σύμβουλος κ. Βερούχη με την ενεργητικότητα και τη διάθεση για προσφορά είμαι σίγουρος πως θα μας δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στον τομέα του τουρισμού καθώς και στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας. Τέλος θέλω να συγχαρώ την έλευση στο δημοτικό συμβούλιο του τέως Δημάρχου Αλίμου και πρώην δημοτικού συμβούλου Δήμου Καρύστου κ. Αλέξανδρου Αλούκου . Η εμπειρία και οι γνώσεις του θα μας βοηθήσουν πολύ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Είμαι πεπεισμένος πως όλοι μαζί με ενότητα και διάθεση για προσφορά θα φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων."