MY KTEO

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε τον συνάδελφό του

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε τον συνάδελφό του ο οποίος έβαλε χθες το πρωί τέλος στη ζωή του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών  πρόεδρος των εργαζομένων εξωτερικής φρούρησης Χαλκίδας Γιώργος Κωστίκας:
Δεν ξέρεις τι σου είναι γραμμένο, δεν ξέρεις με τι μικροπράγματα ασχολείσαι και θυμώνεις μέχρι να συναντήσεις ένα ζήτημα ζωής, θανάτου.

Σήμερα έφυγε από την ζωή ένας συνάδελφος, ένας φίλος, ένα παιδί που ποτέ δεν πείραξε άλλον άνθρωπο, που ποτέ δεν τον θυμάμαι θυμωμένο, που αν και ο μεγαλύτερος ηλικιακά ο Χάρης πάντα Χαρούλη τον φωνάζαμε.

Δεν ξέρω γιατί τον λέγαμε Χαρούλη, λόγω της ηρεμίας του , λόγω του ότι σου έβγαζε την ανάγκη να τον προστατεύσεις, πάντως ήταν ο Χαρούλης μας

Ο Χάρης επέλεξε να μην είναι πια μαζί μας και μας άφησε να συζητάμε και να αναρωτιόμαστε πόσο λίγοι σταθήκαμε απέναντι του και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά.

Ας προσπαθήσουμε, λίγο περισσότερο, όσο επιτρέπει στον καθένα η φύση του, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο ευγενικοί, να μην πιέζουμε τους άλλους, να πνιγούμε την κακιά κουβέντα μέσα μας.

Τι να πω ....

Συγνώμη αδερφέ, συγχωρεμένος και εσύ.

Φεύγεις και μόνο καλές αναμνήσεις μας αφήνεις.

Καλό ταξίδι Χαρούλη.