MY KTEO

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να ζήσεις για λίγο στο... ροζ συννεφάκι σου, όσον αφορά την οικονομική σου κατάσταση, σε μια πιο... ρεαλιστική απόδοση όμως, θα καταφέρεις να αποφύγεις και τους πιστωτές σου. Μπορείς ακόμη να πάρεις από τους έχοντες για να βοηθήσεις τους... μη έχοντες! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μια κινητικότητα σε ζητήματα στέγης, είτε ψάχνεις εσύ, είτε αποκτήσεις νέους νοικάρηδες. Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένεια σου μπορεί να συμβούν πράγματα που θα σε ανησυχήσουν ή θα σου θυμίσουν μια πολύ κακή... προϊστορία! 

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα απαλύνει τις όποιες εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και βέβαια είναι όμορφο να ζεις σε κάτι που μοιάζει με παραμύθι, ανεξάρτητα με το αν το... πιστεύεις ή όχι! Ίσως πάλι να γνωρίσεις κάποιον/α του καλλιτεχνικού χώρου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, μην φας την ώρα σου όμως με… κουτσομπολιά της γειτονιάς και μόνον! Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις άτομα που κατέχουν μυστικά και τεχνικές της Παράδοσης, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς και σε ένα μέρος που κουβαλά μεγάλη Ιστορία.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να ζήσεις πιο ευτυχισμένες στιγμές, μακριά από τις στενοχώριες της ζωής και είτε πρόκειται για μια ουτοπική κατάσταση, είτε για ένα ευχολόγιο, σημασία έχει ότι αναπτερώνεται το ηθικό σου και σε αυτό να μείνεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή εγγυήσεις μέσω της οικογένειας σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ενισχύσεις που θα σε καλύψουν επαρκώς, είτε σε είδος, είτε σε χρήμα. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις και κάτι με μεγάλη συναισθηματική αξία.

Καρκίνος 
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να δεις τον κόσμο με μια πιο αισιόδοξη ματιά και να ονειρευτείς την ευτυχία σου κι αν κάποιοι επιμένουν να σε γειώνουν με τις πραγματιστικές προσεγγίσεις τους... ασ' τους να λένε, ασ' τους να πουν, αυτοί δεν ξέρουν να αγαπούν! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο προστατευτικό απέναντι σε όσους/ες υποφέρουν αλλά σίγουρα χρειάζεσαι κι εσύ μια αγκαλιά, που σήμερα είναι το πιο αποτελεσματικό... φάρμακο για όλα, της γκρίνιας σου συμπεριλαμβανομένης! Επιπλέον μπορεί να έχεις δυνατά προαισθήματα αλλά και να ασχοληθείς με τις τέχνες ή/και την Παράδοση.

Λέων
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να απαλύνεις τις εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή/και να εξωραΐσεις τον χώρο σου με στυλ και φαντασία, ζώντας ίσως τον... βασιλικό μύθο σου, μακρυά από τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο αναγορεύει την διαίσθηση σου σε πρωταρχικό παράγοντα, ως προς την λήψη αποφάσεων, δεν αποκλείεται μάλιστα να καθοδηγηθείς από ένα όνειρο, που θα δεις. Επιπλέον όμως, να φροντίσεις και για την σωματικής και ψυχική σου ευεξίας κι αν χρειαστεί μην διστάσεις να απομονωθείς για λίγο στο προσωπικό σου καταφύγιο.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα εισάγει το ψέμα στην ζωή σου αλλά με καλό σκοπό, να προστατευθεί δηλαδή όποιος/α δεν αντέχει την αλήθεια κι είναι προτιμότερο να συνεχίζει να ελπίζει και να ονειρεύεται κυνηγώντας το θαύμα, σε αυτό όμως συμπεριλαμβάνεσαι κι... εσύ! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στην συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, που μπορεί να έχει ως αντικείμενο της την διατήρηση της Παράδοσης ή/και την προστασία των αδυνάτων. Ίσως όμως και να νοιώσεις μια αμηχανία με τις υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις κάποιων ή τον φόβο τους απέναντι στο καινούριο.

Ζυγός
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα συνηγορεί στο να κάνεις μια καλή πράξη, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ κάτι που θα σε συγκινήσει και θα επιβεβαιώσει την πεποίθηση σου ότι ένα καλό που κάνεις, κάποια στιγμή θα σου επιστραφεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί επαγγελματικές δυνατότητες και προοπτικές, προκειμένου όμως να γίνει η δουλειά σου, θα πρέπει να αποδεχθείς και κάποιες άλλες σταθερές, που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό ή εθιμικό δίκαιο, που σημαίνει ότι ο... παλιός και το σόι σου έχουν περισσότερα δικαιώματα και την αναπόφευκτη προτεραιότητα στις επιλογές σου!

Σκορπιός
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα συνηγορεί στο να κάνεις μια καλή πράξη, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ κάτι που θα σε συγκινήσει και θα επιβεβαιώσει την πεποίθηση σου ότι ένα καλό που κάνεις, κάποια στιγμή θα σου επιστραφεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί επαγγελματικές δυνατότητες και προοπτικές, προκειμένου όμως να γίνει η δουλειά σου, θα πρέπει να αποδεχθείς και κάποιες άλλες σταθερές, που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό ή εθιμικό δίκαιο, που σημαίνει ότι ο... παλιός και το σόι σου έχουν περισσότερα δικαιώματα και την αναπόφευκτη προτεραιότητα στις επιλογές σου!

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο δοτικό απέναντι σε πάσχοντες, ίσως όμως να τύχεις κι εσύ μιας βοήθειας από το πουθενά που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι τελικά... υπάρχει Θεός! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο τα οικονομικά σου γίνονται το πρώτο μέλημά σου, είτε χρωστάς και πρέπει να πληρώσεις, είτε ψάχνεις για μια χρηματοδότηση, που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου, με την οικογένεια σου να είναι το πρώτο... αποκούμπι σου! Το τι θα τα κάνεις τα λεφτά βέβαια σε μια ευτυχή τέτοια κατάληξη είναι ένα ζήτημα, αφού το πιθανότερο είναι να καλύψεις εφήμερες ανάγκες ή επιθυμίες.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου δίνει την δυνατότητα να πετάξεις με τα φτερά της φαντασίας, μακριά από όλα εκείνα που σε θλίβουν, ίσως όμως να κάνεις και τις… όχι και τόσο αθώες πονηριές σου προκειμένου να αποφύγεις τα δύσκολα! Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τις συναισθηματικές παλινδρομήσεις να κυριαρχούν κι ίσως κάποια στιγμή να μην ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις με ένα πρόσωπο που η στάση και η συμπεριφορά του κινείται πέραν της δικής σου λογικής. Μην αρχίσεις όμως τις κριτικές και αξιοποίησε την δύναμη της αγκαλιάς.

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να κρύψεις κάποια αδύνατα σημεία σου ή να αποφύγεις μια δοκιμασία, λες και είσαι... αόρατος/η, ίσως όμως και να λειτουργήσεις εσύ εμψυχωτικά απέναντι σε κάποιον/α που περνά δύσκολα. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στο να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού ή/και να εφαρμόσεις κάποιες παραδοσιακές συνταγές. Κι αν όπως λέει η παροιμία η... καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, εσύ μην το πάρεις επί πόνου και φρόντισε να ξεκουραστείς, αφού οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες.

Ιχθύες
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να ξεφύγεις μέσα από θεάματα ή ακροάματα ή... απλά όνειρα που σε ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους και λίγο σε ενδιαφέρει η αντικειμενική πραγματικότητα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια… αγωνία παραπάνω στην προσωπική σου ζωή και κατά την διάρκεια της ημέρας θα αφοσιωθείς σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σου πρόσωπα, προσδοκώντας σε μια ευτυχή κατάληξη, που… μπορεί και να μην έρθει! Μην παραλείψεις ωστόσο να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες.


astrology.gr