Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα με την μεσολάβηση κάποιων ειδικών, στην περίπτωση που δεν… κατέχεις το αντικείμενο!
Μπορεί βέβαια και να «τρέξεις» για ένα θέμα που αφορά στην υγεία σου -είτε πρόκειται για επίσκεψη, είτε για εξετάσεις- ή για να προμηθευτείς εργαλεία και εξοπλισμό, ώστε να γίνουν οι δουλειές σου πιο επαγγελματικά, πρόσεξε όμως μήπως σου πλασάρουν ψευδεπίγραφα προϊόντα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ενισχύει την τάση σου να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα ή ακροάματα που τέρπουν την ψυχή.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που δείχνουν μεν λογικά αλλά ένα «χάσιμο» το έχουν κι αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Αν όμως αρχίσεις να «στήνεις παλάτια στην άμμο», τότε μια «ασήμαντη λεπτομέρεια» μπορεί να τα χαλάσει όλα! Πρόσεξε ακόμη μήπως πέσεις θύμα της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και τα κάνεις… θάλασσα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους θολώνει τα νερά στα οικονομικά σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις αχρείαστες αγορές ή να προσφέρεις σε κάποιον/α που θα σε «τουμπάρει» με ψέματα.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις λεπτομέρειες και αρμοδιότητες σχετικές με την δουλειά σου, ενώ είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, βάζοντας σε μια τάξη τα πράγματα, ίσως μάλιστα να εξασκήσεις και τις καλλιτεχνικές σου τάσεις. Σε περιουσιακά ζητήματα όμως ότι κι αν γίνει ή κάνεις δεν πρόκειται να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βάζει να ονειρεύεσαι «μαγικές» στιγμές και ίσως να ζήσεις κάποιες μέσα από θεάματα ή ακροάματα καλλιτεχνικού ή/και μεταφυσικού περιεχομένου.

Καρκίνος 
Γενικά: Μια γνωριμία μπορεί να σου φανεί αρχικά χρήσιμη, ωστόσο θα πρέπει να τσεκάρεις προσεκτικά τα όσα θα ακούσεις ή θα συζητηθούν, αφού μπορεί να πρόκειται και για «αερολογίες». Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε παραπέμπει σε εργασίες τακτοποίησης και εξονυχιστικού ελέγχου, είτε αυτό αναφέρεται στον εξοπλισμό σου, είτε στα αρχεία σου στον υπολογιστή και το διαδίκτυο αλλά θα πρέπει να «κλέψεις» χρόνο για να ταξιδέψεις νοερά ή να διαλογιστείς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, μακριά από οτιδήποτε «τοξικό».

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με οικονομικά ζητήματα, πλαισιωμένος/η από ειδικούς γνώστες, ενδέχεται όμως ένας σχεδιασμός να μην «πατάει» πουθενά. Επιπλέον η καταναλωτική σου συμπεριφορά είναι «ότι να ‘ναι» και τελικά δεν αποκλείεται να κάνεις αχρείαστες αγορές ή μια επένδυση που θα είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου κι αν είναι έτσι καλύτερα να τα δώσεις στους φτωχούς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους μαζεύει γύρω σου άτομα που φαντάζουν κάτι σπουδαίο, πριν όμως τους χαρίσεις την εύνοιά σου, τσέκαρε για ενδεχόμενες… απατεωνιές!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τις πιο χρήσιμες και πρακτικές πλευρές σου, κάτι που θα παίξει τον ρόλο του στην διευθέτηση θεμάτων στα οποία η λεπτομέρεια «μετράει», είτε πρόκειται για το ντύσιμο και το φέρσιμό σου, είτε για τεχνικά θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ειδικούς επιστήμονες ή τεχνικούς, σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να αφήσεις χώρο και στις πιο «φευγάτες» αναζητήσεις σου, αφού ένα ζητούμενο της ημέρας είναι η σύζευξη πραγματικού και φανταστικού. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να δείξεις πιο όμορφος/η, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο «τρικ»!

Ζυγός
Γενικά: Μια συμφωνία ή συνεννόηση στο παρασκήνιο μπορεί μεν να σε εμψυχώσει αλλά κατά τα άλλα οι πληροφορίες που θα σου δοθούν είναι ανακριβείς και προϊόν… φαντασίας! Πολύ πιο εύστοχο, ίσως και προφητικό μπορεί να είναι όμως ένα όνειρο που θα δεις. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής κι αν μπορείς να χαλαρώσεις στη φύση, αν όμως έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου να τσεκάρεις για μύκητες και παράσιτα, πριν… πλακώσουν και σε σένα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε παροτρύνει να «ξεχαστείς» με ταινίες και μουσικές.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να δείξεις την εκτίμηση και το ενδιαφέρον σου με πρακτικό τρόπο, έστω και αν «φουσκώσεις» κάποια πράγματα για να εμψυχώσεις όποιον/α βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το ανάλογο ωστόσο θα συμβεί και από την πλευρά αυτών που θέλουν να λέγονται φίλοι/ες σου κι εδώ η «παραδοσιακή» καχυποψία σου μπορεί να… πιάσει τόπο! Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε ένα συλλογικό εγχείρημα με ανθρωπιστικό, καλλιτεχνικό ή μεταφυσικό χαρακτήρα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι το ωραίο και «αισθαντικό».

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να υιοθετήσεις κάποιες πρακτικές συμβουλές που θα σου απλουστεύσουν την ζωή ή θα σου ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία, πρόσεξε ωστόσο μήπως άλλα σου λένε κι άλλα καταλαβαίνεις. Επιπλέον η συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας στις υποθέσεις σου μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική, ιδιαίτερα ως προς την διόρθωση-διευκρίνιση παραμέτρων, που στο μυαλό σου φαντάζουν αλλιώς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου τα παρουσιάζει όλα όμορφα και ωραία στις σχέσεις σου και ανεξάρτητα με το πόσο είναι ή όχι, εσύ κράτα το.. ευτυχές κομμάτι!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικές λεπτομέρειες, εντοπίζοντας ίσως και την αιτία μιας «ανεξήγητης» κατάστασης. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας σύγχρονος εξοπλισμός ή/και μια επαφή με άτομα που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία. Πριν όμως δώσεις το «οκ» για οτιδήποτε, τσέκαρε κατά πόσον αυτά που σου λέγονται είναι εφικτά. Επιπλέον, μην παραλείψεις να κάνεις ένα διάλειμμα για να έρθεις σε επαφή με το «μέσα» σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους διευκολύνει την εμφάνιση μυκητιάσεων είτε σε σένα είτε στα ζώα και τα φυτά σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τις ανάγκες και συνολικά τα οικονομικά σου, θα χρειαστεί ωστόσο η συνδρομή ή η συμβουλή ενός ειδικού. Αφού αν το αφήσεις επάνω σου, το πιθανότερο είναι να αρχίσεις να εθελοτυφλείς. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα όπου «μετράνε» κυρίως οι λεπτομέρειες κι όχι το τι θα ήθελες να γίνει. Κι αν «σε τρώει το χέρι σου», κάνε μια καλή πράξη και μην ξοδεύεις τα χρήματά σου όπου να ‘ναι. Παράλληλα, βέβαια η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει… ότι περνάει από το χέρι της για να σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να πετύχεις μια επαγγελματική συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις, αν κινηθείς ρεαλιστικά και βάλεις στην άκρη τις φαντασιώσεις σου και τους περιττούς συναισθηματισμούς. Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που «κάνουν την διαφορά» αλλά και να «δεις» ενδεχόμενες παγίδες ή απόπειρες εξαπάτησης. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να διαμορφώσεις ένα όμορφο περιβάλλον, ίσως όμως και να φιλοξενηθείς σε έναν χώρο που έχει κάτι το αριστοκρατικό.


astrology.gr