Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία και την διατροφή σου κι όσο για τις δουλειές που θα σου τύχουν, είναι προτιμότερο να αφήσεις κάποια πράγματα στον… φύλακα άγγελό σου, παρά να πελαγοδρομείς από το ένα στο άλλο! Παράλληλα, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σου κάνουν πολύ πιο εύκολη την ζωή, ότι είναι να πάρεις όμως, πάρε το άμεσα αφού αύριο είναι μια… άλλη ημέρα! Αν τώρα πέσεις επάνω και σε κάποιους «φελλούς», ε… συμβαίνουν κι αυτά!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να νοιώσεις μια ανησυχία για ένα προσωπικό σου ζήτημα ή για τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, από την άλλη πλευρά όμως ένας φίλος ή μια φίλη θα γίνει κάτι πολύ περισσότερο από το «αποκούμπι» σου! Παράλληλα, με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές και θα έχεις τις ευκαιρίες σου, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή κάποιου/ας που διαθέτει τα μέσα. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση στον χώρο σου ή παλινδρομήσεις σε οικογενειακά ζητήματα, σε κάθε περίπτωση όμως θα λάβεις βοήθειες στα δύσκολα, ίσως μάλιστα αναζητώντας λύση σε ένα πρόβλημά σου να βρεις σε άλλα… δέκα! Παράλληλα, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει μια «υποσχετική» για το άμεσο και εγγύς μέλλον και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα σε σχέση με ταξίδια, σπουδές αλλά και την αναβάθμιση των μέσων που χρησιμοποιείς. Επιπλέον οτιδήποτε νομικό σε απασχολεί θα εξελιχθεί θετικά για σένα.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε περισσότερες επαφές ή/και μετακινήσεις που κάποιες από αυτές θα πάνε στον… βρόντο, ευτυχώς όμως έχεις την τύχη με το μέρος σου ώστε να γίνουν τουλάχιστον αυτά που σε συμφέρουν. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια καλή είδηση. Παράλληλα, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο να «δείχνει» τα οικονομικά σου αλλά και τις… μάλλον ασταθείς επιθυμίες σου, το πιθανότερο είναι να ξοδευτείς για πράγματα που δεν ξέρεις καλά-καλά αν τα χρειάζεσαι πραγματικά, από την άλλη πλευρά όμως έχεις να λαμβάνεις, οπότε μια μικρή «φύρα» επιτρέπεται! Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου ευνοεί τόσο την κοινωνική ζωή, όσο και τις συνεργασίες σου, που καθρεφτίζουν και μια δική σου επιτυχία, ενώ έχοντας την τύχη με το μέρος σου… δικαιούσαι να τολμήσεις όπου πίστευες πώς δεν θα τα κατάφερνες, από τα μικρά μέχρι τα μεγάλα ζητήματα που σε απασχολούν.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου έχεις την τάση να άγεσαι και να φέρεσαι από πράγματα που δεν έχουν δα και τόση αξία, με κίνδυνο να χάσεις το «μπόνους» που σου προσφέρουν οι άλλοι. Είναι περίπου… σαν να σου χαρίζουν γάιδαρο κι εσύ να τον κοιτάς στα δόντια! Παράλληλα, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου και την απαλλαγή σου από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο πολλά είναι εκείνα που συμβαίνουν στα παρασκήνια αλλά ουδείς λόγος υπάρχει να αναλωθείς σε «κατινιές». Επιπλέον καλείσαι να είσαι πιο προσεκτικός/η σε ζητήματα υγείας ή διατροφής κι αν δεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν να αναθέσεις τα δύσκολα σε άλλους/ες. Παράλληλα, ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια νέα ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή, αρκεί βέβαια να μην ζητάς «σώνει και καλά» μια «ποιοτική» σχέση Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο ένα προσωπικό θέμα σου μπορεί να πάρει μια «ανώμαλη» τροπή ή απλά να ενοχληθείς από παρεμβάσεις ή συμπεριφορές φίλων που ξεφεύγουν από τα πλαίσια ενός αμοιβαίου σεβασμού. Επιπλέον θα ακούσεις πολλά αλλά κράτα μικρό καλάθι. Παράλληλα, ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το «μεγάλο βήμα», τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα κληροδότημα ή να «γεμίσεις» τον χώρο σου με νέα αποκτήματα!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεσή σου, αφού η επίδειξη «ανεμελιάς» ή/και οι «τσαπατσουλιές» από την πλευρά σου, θα σε εκθέσουν στα μάτια κάποιων. Όχι δηλαδή πώς δεν θα βγεις κι από πάνω στο τέλος αλλά… λέμε τώρα! Παράλληλα, με τον Δία στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου, ενώ φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για περισσότερα ταξίδια. Ίσως πάλι να επωφεληθείς και από την επιτυχία ενός συγγενή σου ή να λάβεις μια «σούπερ» είδηση.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο είναι πιθανό να υπάρξουν περισσότερες του αναμενομένου επαφές ή/και μετακινήσεις, από την πλευρά σου όμως επικεντρώσου σε αυτές που έχουν να κάνουν με πρακτικά ζητήματα ή τις δουλειές σου, αφού αλλιώς θα… ζαλιστείς από τις παρεμβάσεις γνωστών ή/και συγγενών. Παράλληλα, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό καθεστώς σου, πριν όμως ξοδευτείς για να αποκτήσεις κάτι που «φυσάει», εξέτασε και το ενδεχόμενο να σου το… χαρίσουν! Ίσως πάλι να σου δοθεί μια πληροφορία «χρυσάφι».

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα και στην κάλυψη των αναγκών-επιθυμιών σου και από πλευράς σου οι κινήσεις σου θα πιάσουν τόπο, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και έξοδα σχετιζόμενα με απαιτήσεις άλλων κι εδώ είναι που πρέπει να βάλεις ένα φρένο. Παράλληλα με τον Δία στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν και κάποιες «τυχερές» εξελίξεις, που μένει να τις διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ίσως όμως απλά να «επαναπαυθείς στις δάφνες σου», και να απολαύσεις όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες χαρές που σου προσφέρει η ζωή.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου μπορεί εύκολα να αποσυντονιστείς από τα «καπρίτσια» άλλων ή την κυμαινόμενη διάθεσή τους, ακριβώς την στιγμή που οι δικές σου προσπάθειες «πιάνουν» με την βοήθεια της τύχης, επικεντρώσου λοιπόν σε αυτά που περνούν από τα χέρια σου. Παράλληλα, με τον Δία στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, ακόμη και στην περίπτωση που ξεκίνησαν άσχημα. Ενδέχεται βέβαια να γίνει κι ένα «σούσουρο» στο παρασκήνιο, που θα δημιουργήσει πολύ κακό για το τίποτα.


astrology.gr