Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να συνδυάσεις επιμόρφωση και διασκέδαση, είτε διαβάζοντας και μαθαίνοντας νέα πράγματα, είτε εντρυφώντας σε μια διαφορετική κουλτούρα. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο μιας εξόδου, όχι απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό αλλά κυρίως για να «ξεφύγεις» και να αλλάξεις παραστάσεις. Το τι… sms θα στείλεις βέβαια είναι ζήτημα! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε «λύνει» συναισθηματικά και μετά τα… δάκρυα θα έρθει μια ζεστή αγκαλιά, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι ενοχλητικό ή δυσάρεστο συνέβη πρόσφατα.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη συνεισφέρει στην βελτίωση των οικονομικών σου, ενίοτε με έναν τυχερό τρόπο, και κατ’ επέκταση στην κάλυψη πολλών αναγκών ή την εκπλήρωση επιθυμιών σου αλλά ποτέ μην ξεχνάς ότι θα νιώσεις κατά πολύ ευτυχέστερος/η αν μοιραστείς το περίσσευμά σου. Κάνε λοιπόν κι εσύ ένα δώρο, μπορείς! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής σε μια αγκαλιά, ενώ σε θέματα υγείας που τυχόν σε απασχολούν, προτεραιότητα έχουν τα βότανα και οι… παλιές καλές συνταγές του παππού και της γιαγιάς!

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μην διστάσεις λοιπόν να «ξανοιχτείς» και να επικοινωνήσεις περισσότερο, αφού θα κερδίσεις σε υποστήριξη, εύκολες λύσεις και… πληροφορίες! Κι όσο για τους αντικειμενικούς περιορισμούς που υπάρχουν, όλο και κάποια λύση θα βρεθεί. Επιπλέον, «παίζει» δυνατά και μια επωφελής συμφωνία. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει μια ζεστή παρουσία δίπλα σου, που ξεκινά ως φιλική και… βλέπουμε!

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη συνηγορεί στο να κάνεις ένα άνοιγμα ή μια επέκταση στις δουλειές σου και επειδή η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, όλα θα πάνε πρίμα. Επιπλέον, σε θέματα υγείας θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς, δεν αποκλείεται όμως να παράσχεις με ευχαρίστηση βοήθειες ή υπηρεσίες σε ένα άτομο που έχει την ανάγκη σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να εκφράσεις το συναίσθημά σου και παρότι θα βρεθείς σε μια φάση αδυναμίας, ουσιαστικά θα «λυτρωθείς» από ότι σε βαραίνει, έχοντας μάλιστα μια ζεστή συμπαράσταση από όποιον/α αγαπάς!

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο «παιχνιδιάρη/α» στις προσωπικές επιδιώξεις σου, αναδεικνύοντας το ταλέντο σου στην… σκηνική παρουσίαση, ενώ δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, οι σκανταλιές είναι μεν στο πρόγραμμα αλλά το πιθανότερο είναι να … πανηγυρίσεις τελικά για μια επιτυχία τους! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά με έναν γείτονα ή συγγενή, ενώ συνηγορεί στο να «μυηθείς» σε παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα αλλά και την φροντίδα ατόμων που φιλοξενείς ή σε φιλοξενούν κι ας σε… αναστατώνουν με τα «σκέρτσα» τους! «Παίζει» ακόμη μια μετακόμιση ή μια πλήρης ανανέωση του χώρου σου αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί και σε μια οικονομική ενίσχυση από τους οικείους σου, ενώ μπορεί να «φανερωθεί» και μια προοπτική που θα σε κάνει να νοιώσεις ακόμη πιο ασφαλής.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη σε καλεί να δεις τον κόσμο με μια πιο αισιόδοξη ματιά και το χαμόγελο στα χείλη, αφού θα σου δώσει πολλούς καλούς λόγους γι’ αυτό. Επιπλέον μπορεί να έχεις τα «τυχερά» σου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που σημαίνει ότι θα… εξέλθεις ενώ μια «πρόσκαιρη» γνωριμία θα σου αφήσει πολλές υποσχέσεις ως προς τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε καλύπτει συναισθηματικά, τόσο που η προοπτική μιας μόνιμης σχέσης να ηχεί πολύ ευχάριστα στα αυτιά σου, μένει μόνον να αποδεχθείς την πρόσκληση.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, πέρα όμως από την κάλυψη των δικών αναγκών ή επιθυμιών, μπορείς να γίνεις και πιο γαλαντόμος/α, για τα πρόσωπα που αγαπάς, χωρίς απαραίτητα να βάζεις προϋποθέσεις στα θέλω τους. Αν είναι εκείνα μια φορά ευχαριστημένα, θα ωφεληθείς κι εσύ δύο φορές. Επιπλέον μια επένδυση μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα διαμορφώνει ένα κλίμα ενότητας στα εργασιακά σου, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας μπορεί να βρεις την λύση του μέσα από παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει ίσως να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά το πιθανότερο είναι να ευνοηθείς από το «θράσος» σου, παρά τα «λαθάκια» ή τις επιπολαιότητες που ενδεχομένως θα κάνεις. Επιπλέον θα βρεις κι έναν τρόπο για να «ξεγλιστρήσεις» από τα περιοριστικά μέτρα και να «αναπνεύσεις» πιο ελεύθερα. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σου επιφυλάσσει κάποιες πολύ «αγαπησιάρικες» στιγμές, με τις όποιες συναισθηματικές αδυναμίες σου να προσελκύουν μια μεγάλη αγκαλιά. Μην αρχίσεις μόνον τα «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις»!

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη σε καλεί να αξιοποιήσεις παρασκηνιακές «άκρες», ιδιαίτερα σε σχέση με προσωπικά ή εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν κι όπως θα διαπιστώσεις, όταν έχεις «δόντι», δεν υπάρχει τίποτε που να μη γίνεται! Επιπλέον, χρονιάρες μέρες που είναι, δώσε «συγχωροχάρτι» σε όσους/ες είναι όλο λόγια και καθόλου έργα. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να κλείσεις «πληγές» στα οικογενειακά σου, ενώ συνηγορεί γενικότερα στην διαμόρφωση μιας πολύ «ζεστής» ατμόσφαιρας στον χώρο σου. Μείνε σπίτι λοιπόν, αξίζει!

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις το «άνοιγμα» που αναζητάς. Κι αν βέβαια αποφασίσεις να συμπορευτείς με άλλους/ες. έστω και από… απόσταση, λόγω των αντικειμενικών περιορισμών, θα διαπιστώσεις ότι σου ανοίγονται δρόμοι, που μένει να τους εκμεταλλευτείς. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στο να μάθεις μια παραδοσιακή συνταγή αλλά και στο να ζήσεις «ευαίσθητες» στιγμές με γνωστούς ή/και συγγενείς. Μην σε πιάσει μόνον η «στριμάρα» σου και τους κάνεις τα νεύρα τσατάλια.

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, ζώντας το «σήμερα» και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου «παράγει» από μόνη της θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ένα διακεκριμένο άτομο, πρόθυμο να συνδράμει στο άνοιγμα των οριζόντων σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα νοιώσεις και υλική και συναισθηματική ασφάλεια, ίσως μάλιστα να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος.


astrology.gr