MY KTEO

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ένας χρόνος χωρίς τον Γιάννη Γκοσιμήδα – Ραγίζει καρδιές η κόρη του με ανάρτησή της στο facebook

Ήταν 4 Μαΐου του 2019 όταν η είδηση ότι έχασε τη μάχη με τον θάνατο ο Γιάννης Γκοσιμήδας, ο άνθρωπος που σημάδεψε με τον δικό του τρόπο κι από μια διαφορετική θέση την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και βύθισε στη θλίψη συγγενείς και φίλους.
Ένα χρόνο μετά η κόρη του Δώρα, συγκλονίζει και ραγίζει καρδιές με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«4 Μαϊου 2019..ένα χρόνο πριν... ξημέρωμα Σαββάτου..χτύπησε το τηλέφωνο μου..η θεία η Σούλα..η αδερφή σου..εκείνα που συμβαίνουν μέσα στο σκοτάδι και σου κόβουν την ανάσα..ένα άθλιο κουδούνισμα που τρυπαγε τα αυτιά μου και πάγωνε το αίμα μου. Γνώριζα πολύ καλά τι θα μου πει.Δεν ήθελα να το σηκώσω.Το σήκωσα όμως..."ο μπαμπάς σου έφυγε."ηθελα να πιστέψω ότι μου έλεγε ψεματα..Ηταν όμως η πικρή αλήθεια.Ενιωθα ότι είχε φύγει ένα μέλος του σώματος μου και είχε πέσει δυνατά στο πάτωμα του δωματίου.. κοιτούσα τα χέρια μου και τα πόδια μου και απορούσα πως ήταν στην θέση τους.. ήξερα πολύ καλά ότι είχα χάσει ένα κομμάτι μου.ενιωθα την αίσθηση του πόνου να με παραλύει...Ναι μπαμπά μου.. λείπεις και κάποιες φορές η απουσία σου είναι τόσο δυνατή που με κάνει να λυγίζω..Ξερεις κάτι όμως; Λυγίζω αλλά ξανασηκωνομαι γιατί έτσι έκανες κι εσύ.. γιατί έτσι με έμαθες.. Σε αγαπάω μπαμπά και σε αγαπάω πολύ..κι ας μην μπορώ να σε δω η να σε ακούσω.Ξερω όμως ότι είσαι κάπου εδώ και γελάς με τις επιτυχίες μας η τις γκάφες μας...κι όταν μας παίρνει από κάτω είσαι πάλι εκεί και μας δίνεις το χέρι σου να σηκωθούμε για να συνεχίσουμε... Είσαι εδώ και θα είσαι για πάντα γιατί απλά έχεις την καλύτερη θέση στην καρδιά μου και στο μυαλό μου...από κει δεν θα σε βγάλει ΚΑΝΕΊΣ Βασιλιά μου».

Έγραψε η Δώρα Γκοσιμήδα και συνόδεψε τα λόγια αυτά με μια φωτογραφία των δυο τους από παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές.