MY KTEO

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Γιώργος Σελεβάκος: Αυτή η ανακοίνωση εκφράζει την κραυγή αγωνίας για το αύριο 180 οικογενειών στην ΕΥΒΟΙΑ


 
Όπως είναι σε όλους  γνωστό η Κυβέρνηση της Ν.Δ., ήρθε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο πρόβλημα, που ακούει στο όνομα ΛΑΡΚΟ  και κλήθηκε να το αντιμετωπίσει.
  Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχει την απόλυτη ευθύνη των προβλημάτων της ΛΑΡΚΟ, στην απαξίωση
της Εταιρίας, όμως έχει την μερίδα του λέοντος.
  Δεν θα αναφερθούμε σε αυτό, γιατί είναι σε όλους γνωστά.
  Θα σταθούμε όμως στην λύση που έχει επιλέξει  για να θεραπεύσει αυτή την μεγάλη βιομηχανία με τα τεράστια προβλήματα.
  Όρισε εκκαθαριστή , με σκοπό και στόχο να κάνει καταγραφή των περιουσιακών της στοιχείων και σε 10-12 μήνες να την έχει πουλήσει.  Όμως σε αυτή τη διαδικασία  ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ  τελείως τους εργαζόμενους, δηλαδή θέλει να σώσει τη ΛΑΡΚΟ , να διασφαλίσει την όποια συνέχεια αλλά για τους εργαζόμενους ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
  Με νόμο, τους μειώνει κατά 25% τους μισθούς και αφού τους ΚΛΕΒΕΙ όλα τα δικαιώματα τους ΑΠΟΛΥΕΙ, χωρίς αποζημίωση  και τους λέει ότι είναι πιθανόν οι νέοι ιδιοκτήτες μπορεί και κάποιους να τους προσλάβουν.
  Δηλαδή από τους 180 εργαζόμενους σήμερα, οι νέοι  ιδιοκτήτες μπορεί να προσλάβουν  γύρω στους 20 λύνοντας έτσι το πρόβλημα και πρέπει να τους ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ και πρέπει να τους πούμε  ΜΠΡΑΒΟ και πρέπει στις επόμενες εκλογές όλο το εργατικό κίνημα να ψηφίσει τους βουλευτές αυτούς, που με την ψήφο τους ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ  ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ 180 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ εργαζομένων αλλά επειδή αυτοί μετά από ενέργειες τους θα βολέψουν καμιά 20αριά, να τους πούμε και ΖΗΤΩ, να τους πούμε « σφάξε με αγά μου να αγιάσω».
  Αγαπητοί εθνοπατέρες του κυβερνώντος κόμματος  ρωτάμε: ΣΚΡΕΚΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΝΙΚΕΖΗΣ, ΜΠΙΜΠΑΣΗ, σας λένε τίποτα αυτά τα ονόματα;
  Αν δεν σας λένε σας λέμε ότι αν ψάξετε τα κομματικά κιτάπια σας, θα μάθετε ποιοι είναι αυτοί που χρεοκόπησαν τη ΛΑΡΚΟ.
  Σε αυτή τη διαδρομή πλήρωσαν και κάποια στελέχη της Εταιρίας για να έχουν το δικό τους στρατό, αυτούς τους μισθούς προκρίνουν και προβάλλουν οι μισθοφόροι κομματικοί δημοσιογράφοι της Ν.Δ., για να κατακρεουργήσουν τους εργαζόμενους των 900€ σήμερα.
  Κατά τα άλλα παράγεται έργο και με την προδοτική σας ψήφο, κάνατε νόμο το έκτρωμα, την ταφόπλακα Σταικούρα – Χατζηδάκη νομοθέτημα.
  Έστω και την ύστατη τούτη ώρα, ποτέ δεν είναι αργά, ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ την καταστροφή που πάτε να κάνετε, μη συνδέετε το όνομά σας με αυτή την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  και των οικογενειών τους.
  Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,  διασφαλίστε  το αύριο των εργαζομένων, για να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.
  Γιατί η δυστυχία που πάτε να προκαλέσετε, μπορεί να δηλητηριάσει και τις ζωές σας.
  Αυτή η ανακοίνωση εκφράζει την κραυγή αγωνίας για το αύριο  180 οικογενειών στην ΕΥΒΟΙΑ.

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιώργος ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ