MY KTEO

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Απιστία: Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν θέλετε να χωρίσετε;

H απιστία είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι στις σχέσεις και οι περισσότεροι μπορεί να έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αυτό έστω και μία φορά.
Παρόλα αυτά, εάν έμαθες ότι ο σύντροφός σου σε απατά αλλά δεν θέλει να τον χωρίσεις, θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια tips που θα σας κάνουν να είστε και πάλι ευτυχισμένοι.

1. Καταρχάς έχεις δύο επιλογές. Είτε θα του πεις ότι το ξέρεις (σε περίπτωση που δεν το ξέρει) είτε δεν θα του το πεις και θα συνεχίσεις με τα επόμενα βήματα. Αν του το πεις θα πρέπει να συζητήσετε σοβαρά και να του δώσεις να καταλάβει πως είσαι διατεθειμένη να προσπαθήσεις να σώσετε τη σχέση σας αν και εκείνος το προσπαθήσει και διακόψει κάθε επαφή με άλλη γυναίκα.

2. Ξεκινήστε μαζί ψυχανάλυση για να μπορέσετε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά να βρείτε τι ήταν αυτό που έφταιξε στη σχέση σας. Χωρίς τη θεραπεία ζεύγους θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βελτιώσετε και να διορθώσετε τη σχέση σας.

3. Παράλληλα θα πρέπει να κάνετε μια συζήτηση σε βάθος και να βρείτε, αν είναι εφικτό, ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απιστία; Μήπως του μιλούσες και του φερόσουν άσχημα; Μήπως του έλειπε η σεξουαλική επαφή; Μήπως έχει ο ίδιος κάποιο πρόβλημα; Μήπως αφέθηκες και δεν πρόσεχες πλέον καθόλου τον εαυτό σου;

4. Από τη στιγμή που μάθεις ότι σε απατούσε καλό είναι να αλλάξεις την εικόνα σου τόσο για να νιώσεις και πάλι όμορφη και επιθυμητή αλλά και για να δει ξανά εκείνος σε εσένα αυτό που δεν έβλεπε τα προηγούμενα χρόνια. Στο εξωτερικό το αποκαλούν revenge body και σίγουρα θα σε τονώσει σε μεγάλο βαθμό.


govastileto.gr