MY KTEO

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Απαγωγή Μαρκέλλας: Προσήχθη η ύποπτη κοκκινομάλλα


Εντοπίστηκε η ύποπτη -για την απαγωγή της Μαρκέλλας- κοκκινομάλλα την οποία έψαχνε η ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα η γυναίκα την οποία αναζητούσαν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές εντοπίστηκε στην Παραλία Κατερίνης. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ.,
αστυνομικοί την προσήγαγαν και την κρατούν ως ύποπτη. Αναμένεται να εξεταστεί για να διαπιστωθεί η εμπλοκή της ή μη στην υπόθεση.
Η ύποπτη γυναίκα φέρεται να άρπαξε την μικρή από τη περιοχή της Τούμπας και μετά από περίπου 40 ώρες να την άφησε στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Η προσαγωγή της και η ανάκριση της από τους αστυνομικούς αναμένεται να φωτίσει σκοτεινά σημεία της υπόθεσης καθώς και τα κίνητρα της αρπαγής.

Περισσότερα σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας δεν έχουν γίνει γνωστά.

Απαγωγή Μαρκέλλας: Και εκτός Θεσσαλονίκης αναζητούσαν την ύποπτη
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα και την κράτησε επί 44 ώρες πριν την αφήσει κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς, όπου βρέθηκε από περίοικο, είχαν ενταθεί.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι αστυνομικές έρευνες στρέφονταν και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξεταζόταν η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που φέρεται να είναι πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια. Αναγνωρίστηκε δε, κατά τις ίδιες πηγές, από την ίδια την ανήλικη, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Απαγωγή Μαρκέλλας: Βρέθηκαν ναρκωτικά στο αίμα της 10χρονης
Υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε γνωστό, με βάση τα ευρήματα των πρώτων τοξικολογικών εξετάσεων, ότι στον οργανισμό της ανήλικης ανιχνεύτηκαν φαρμακευτικές ουσίες που εμπίπτουν στις διατάξεις των ψυχοτρόπων ουσιών.
Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, επικαλούμενο πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, ανέφερε ότι η μία ουσία παραπέμπει σε ηρεμιστικά χάπια και η δεύτερη σε κοκαΐνη. Πρόκειται για συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών -το λεγόμενο «speedball»- τα οποία όμως δρουν ανεξάρτητα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στην ανήλικη προκαλούν αμνησία, ενώ επιφέρουν και μείωση των αναστολών. Από την άλλη πλευρά, η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε, κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό, ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.
Πηγή: iefimerida.gr