MY KTEO

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ανατροπή: Αναβολικά και όχι ναρκωτικά επιχείρησε να περάσει στις Φυλακές Χαλκίδας ο σωφρονιστικός υπάλληλος


Ολοκληρώθηκαν οι εργατηριακές εξετάσεις και τελικά διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος συμβασιούχος σωφρονιστικός υπάλληλος επιχείρησε να περάσει στο Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας όπου εργαζόταν, αναβολικά και όχι χάπια ecstasy, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί από την Αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης, έγινε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους αιφνιδιαστική έρευνα στο ατομικό σακίδιο που έφερε ο 23χρονος την ώρα που έμπαινε στη φυλακή για να αναλάβει υπηρεσία αρχές Ιουνίου.
Σε αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 203 χάπια αναβολικά, 10 συσκευασίες πακέτου σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, 10 κάρτες sim, πέντε κινητά τηλέφωνα και ισάριθμα ακουστικά.Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, το οποίο επιλήφθηκε της προανακρίσεως.
Με τη σε βάρος του δικογραφία, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, όπου του ασκήθηκε δίωξη και παραπέμφθηκε για απολογία στον ανακριτή Χαλκίδας. Επιπλέον, κινήθηκαν άμεσα σε βάρος του οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου.