MY KTEO

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις τη Δευτέρα-Η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Εύβοιας διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις τη Δευτέρα και όλα είναι έτοιμα στην Εύβοια. Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας Δημήτρης Κυριτσόπουλος μιλώντας στο Eviatop τόνισε:

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία κάθε νέου και νέας για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Οι φετινές εξετάσεις είναι μια δύσκολη δοκιμασία που κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον και την επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων μας, αλλά δεν τα καθορίζει εξ’ ολοκλήρου.

Οι συνθήκες που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα ήταν και είναι πρωτόγνωρες λόγω του Κορωναιού (COVID-19). Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκαν 3 επιπλέον εξεταστικά κέντρα, 20 εξεταστικά κέντρα ΓΕΛ & 5 ΕΠΑΛ, όπως επίσης διαχωρίστηκαν το κέντρο εξέτασης των Φυσικώς Αδυνάτων μαθητών με το Βαθμολογικό Κέντρο του νομού.

Η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Εύβοιας διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί για άλλη μια φορά το κύρος, η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των εξετάσεων σε όλα τα Εξεταστικά κέντρα του νομού.

Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριές μας που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, καλή δύναμη και τους καλούμε να εμπιστευτούν τις δυνάμεις και τις γνώσεις που αποκόμισαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν το στόχο τους.

Επίσης εύχομαι ολόψυχα στις οικογένειες των μαθητών και μαθητριών μας, υγεία, δύναμη, υπομονή και καλή επιτυχία.