MY KTEO

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Παπα-σάτυρος πήγε για τρίο μέσα σε Ι.Χ. αλλά κατέληξε τσίτσιδος

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων  αναβίωσε η απίστευτη υπόθεση με τον 65χρονο πρώην ιερέα που θέλησε να ικανοποιηθεί εις… διπλούν με δύο γυναίκες μέσα στο αυτοκίνητό του, όμως κατέληξε… τσίτσιδος και κάλεσε την Αστυνομία καταγγέλλοντας ληστεία!

Το ακροατήριο στα δικαστήρια του Αγρινίου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του με όσα ακούστηκαν για την υπόθεση που είχε σκανδαλίσει την τοπική κοινωνία, με αποκορύφωμα τη σκηνή που ένας φίλος των δύο κατηγορούμενων γυναικών πήγε στα γραφεία της Μητρόπολης Μεσολογγίου και άφησε τα… ρούχα του -πρώην πλέον- παπά, αλλά και τα ερωτικά βοηθήματα που είχε μαζί του, έναν… δονητή και λιπαντικό!
Η πρωτοφανής υπόθεση εκτυλίχθηκε πριν από πέντε χρόνια στο Μεσολόγγι, με τους πρωταγωνιστές του ερωτικού τριγώνου να είναι από τη Ναύπακτο, όπου επίσης έγινε τεράστιο σούσουρο. Το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου του 2015 ο 60χρονος -τότε- ιερέας, που έχει τεθεί σε αργία, είχε κανονίσει ερωτικό τρίο μέσα στο αυτοκίνητο των γυναικών, σε ερημική περιοχή στη Φοινικιά Μεσολογγίου.
Σύμφωνα με την καταγγελία του, ενώ οι τρεις τους επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις, ένας άγνωστος τον πλησίασε, τον λήστεψε, τον πέταξε έξω από το αυτοκίνητο και έφυγε μαζί με τις δύο γυναίκες εγκαταλείποντάς τον γυμνό στην ερημιά, ώσπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί. Οι γυναίκες, από την πλευρά τους, όχι μόνο αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αλλά μήνυσαν τον ιερέα για απόπειρα βιασμού και την επόμενη μέρα ο γνωστός τους «κατέθεσε» στη μητρόπολη τα ρούχα και τα sex toys!
Τρία χρόνια αργότερα οι δύο γυναίκες δικάστηκαν από το Μονομελές Κακουργιοδικείο Αγρινίου για ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του πρώην ρασοφόρου. Τότε, σύμφωνα με το agriniopress.gr, παραδέχτηκαν ότι είχαν σκοπό να προσβάλουν και να γελοιοποιήσουν τον πρώην ιερέα, επειδή την «έπεφτε» άγρια στη μία εκ των δύο, η οποία ήταν διαζευγμένη.
Με τη σειρά του ο 60χρονος απέσυρε τη μήνυση και οι γυναίκες απηλλάγησαν από την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Δικάστηκαν, όμως, για το κακούργημα της ληστείας και καταδικάστηκαν πρωτόδικα σε τριετή φυλάκιση με αναστολή. Στο Εφετείο οι γυναίκες αθωώθηκαν και παρά την πενταετή περιπέτειά τους στα δικαστήρια φαίνεται ότι τελικά πήραν την εκδίκησή τους από τον πρώην παπά που φαντασιωνόταν ερωτικά τρίγωνα.