MY KTEO

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Αυτό που ξέρουν είναι να "κουνάνε το δάχτυλο"

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Εύβοιας του Κινήματος Αλλαγής Κώστα Τσάμαρη. Έχει φτάσει στα όριά του ο Γραμματέας, αφού κανείς δεν βοηθάει οικονομικά την κομματική οργάνωση και το μόνο που κάνουν είναι να ….κουνάνε το δάχτυλο:
"Κατά την Ελληνική Μυθολογία «Άγγελος καλών μηνυμάτων, καλός Άγγελος. Άγγελος κακών μηνυμάτων, κακός Άγγελος».

Ίσως αυτή ή ρήση των Αρχαίων παρέσυρε τους αγαπητούς κατά τα άλλα «συντρόφους» στο να αρκεστούν σε διαφόρων ειδών μηνύματα - ιδέες έτσι ώστε να φανούν αρεστοί.

Για να προκύψει όμως μια ιδεα - πρόταση, πρώτα και πάνω από όλα, θα πρέπει και αυτός ή αυτοί που την πρότειναν να διακατέχονται από το τρίπτυχο «Λογική-Ανάλυση-Σύνθεση» και να γνωρίζουν ότι σε αυτό που προτείνουν θα πρέπει να εμφανίζονται ως πρωτεργάτες και όχι να είναι εξαφανισμένοι.

Άρα, για να εξετάσουμε εάν δυνάμεθα να προβούμε σε πράξεις που οι ίδιοι προτείνουμε, πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε ότι μπορούμε να είμαστε στα χρήσιμοι και όχι αρεστοί!!Και κλείνοντας, να υπενθυμίσω στους επίδοξους επαναστάτες ότι, η πρόσκληση για την στήριξη και την βοήθεια που ευαγγελίζονται ότι θα έπρατταν, έχει γίνει με τον ποιο περίτρανο τρόπο. Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!"