MY KTEO

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Κάλεσμα του Λάμπρου Γιαννούχου για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Ο Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας, λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική μείωση των αποθεμάτων αίματος της χώρας μας, εξαιτίας της πανδημικής κρίσης,
σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, διοργανώνει αύριο Πέμπτη,  το πρωί, εθελοντική αιμοδοσία, προκειμένου να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του Συλλόγου. Επειδή όμως οι ανάγκες σε αίμα είναι πάντοτε μεγάλες ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπρος Γιαννούχος, μέσω του eviatop, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής: «Η συμμετοχή όλων μας είναι λοιπόν πολύ σημαντική. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται». Επίσης ο Πρόεδρος υπογραμμίζει: «Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, οργανώνει δυο φορές το χρόνο εθελοντική αιμοδοσία. Έτσι οι συνάδελφοι προσφέροντας το αίμα τους, προσφέρουν ζωή στους συνανθρώπους μας».

Να σημειωθεί ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 από 8.30π.μ. - 13.30μ.μ.