MY KTEO

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Delphi Forum: Σπανός "Μετασχηματίσαμε την τουριστική προβολή της περιφέρειας με έμφαση στον εσωτερικό τουρισμό"


Σε συζήτηση στο πρώτο πάνελ της τελευταίας ημέρας του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών με θέμα τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης από την περιφέρεια και την τοπική αυτοδιοίκηση,
συμμετείχαν ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο  Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας και ο Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικάλων. 
Ο  Φάνης Σπανός είπε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βγήκε από την κρίση με ελάχιστες πληγές.  "Μετασχηματίσαμε την τουριστική προβολή της περιφέρειας με έμφαση στον εσωτερικό τουρισμό», είπε ο κ. Σπανός, παραθέτοντας τα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας, που αναδείχτηκαν και μέσω σχετικής καμπάνιας που εκπονήθηκε, που την καθιστούν έναν εύκολα προσβάσιμο και ασφαλή προορισμό, έτοιμο να υποδεχτεί τουρίστες.  Στόχος είναι, όπως τόνισε, να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα, να προσαρμοστούν οι επιχειρήσεις στα νέα πρωτόκολλα και δεδομένα. «Στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες, δίπλα στους πολίτες, δημιουργούμε ένα ολιστικό φάσμα δράσεων και πρωτοβουλιών σε συνεργασία με τους Δήμους, την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση για ένα καλύτερο αύριο και να κάνουμε την κρίση ευκαιρία", κατέληξε ο κ. Σπανός.