MY KTEO

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα τα Γυμναστήρια- Τι δήλωσαν στο Eviatop οι γυμναστές Βασίλης Κελεσίδης και Σάκης Ντόβρος


Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα τα Γυμναστήρια, μετά από τρεις μήνες. Η υγειονομική κρίση έπληξε τα Γυμναστήρια σε μεγάλο βαθμό, αφού ήταν οι πρώτες επιχειρήσεις που έκλεισαν και οι …τελευταίες που άνοιξαν. Οι συνιδιοκτήτες  του Body soul, γυμναστές, Βασίλης Κελεσίδης και
Σάκης Ντόβρος μιλώντας στο Eviatop δηλώνουν αισιόδοξοι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες. Όπως είπε ο κ. Κελεσίδης «Τη Δευτέρα επιστρέψαμε, μετά από τρεις μήνες και τις δύο πρώτες μέρες επαναλειτουργίας μας έχει επιστρέψει το 50% των αθλούμενων, ενώ στο personal το ποσοστό αγγίζει το 90%. Αυτό που πρέπει να υπενθυμίσουμε είναι ότι , αν κάποιος θέλει να επισκεφτεί το γυμναστήριο πρέπει να κλείσει ραντεβού, ενώ από την πλευρά μας διαβεβαιώνουμε ότι έχουν τηρηθεί όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται.»
«Οι εφαρμογές πλέον μπαίνουν στη καθημερινότητα τη δική μας, αλλά και των αθλούμενων», είπε ο κ. Ντόβρος, αφού μέσω εφαρμογής κλείνονται τα ραντεβού. «Κρατάμε ψηλά την ποιότητα, τηρούμε όλους τους κανόνες του ΕΟΔΥ, παρέχοντας έτσι ασφαλή άσκηση και βέβαια κάθε εβδομάδα οι αθλούμενοι συμπληρώνουν το Δελτίο καταγραφής το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά ερωτήσεων όπως εάν έχουν νοσήσει από τον covid 19, εάν έχουν συμπτώματα, εάν έχουν έρθει σε επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα. Η ασφάλεια των αθλούμενων, αλλά και των εργαζομένων είναι φυσικά για εμάς προτεραιότητα».
Τηρούνται αυστηρά όλες οι οδηγίες και όπως είπε ο κ. Κελεσίδης, «ένα άτομο ανά 10τ.μ., τα αερόβια μηχανήματα έχουν απόσταση μεταξύ τους 2 μέτρα διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά κλπ, και το ίδιο ισχύει και για τα μηχανήματα δύναμης. Τα μηχανήματα καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση και όλα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες».
Σε ότι αφορά στις συνδρομές να σημειωθεί, ότι για τους μήνες που ήταν κλειστό το γυμναστήριο, δίνεται η επιλογή παράτασης ή voucher.
Μετά από 3 μήνες αναστολής λειτουργίας λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της COVID-19 τα γυμναστήρια επαναλειτουργούν και πόσο αισιόδοξοι είναι για την επόμενη μέρα οι ιδιοκτήτες μίας επιχείρησης, όπως το Body shoul το οποίο απασχολεί 42 εργαζόμενους; Η απάντηση ξεκάθαρη από τους κ.κ. Κελεσίδη και Ντόβρο: «Είμαστε εκ φύσεως αισιόδοξοι. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα σε καμία περίπτωση, αλλά οι οργανωμένες επιχειρήσεις που παρέχουν υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες και ασφάλεια θα επιβιώσουν και βέβαια εμείς θα είμαστε μία από αυτές…»