MY KTEO

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Sexual mirroring: Αυτή είναι η νέα τάση στο σεξ!

Οι ειδικοί και οι σεξολόγοι υπόσχονται μια νέα τάση στο σεξ που θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή. Η νέα αυτή τάση ονομάζεται sexual mirroring και είναι καθαρά νευρολογική.
Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν κάποιοι νευρώνες που λειτουργούν σαν καθρέφτες, οι οποίοι ανάβουν όταν παρατηρούμε έναν άνθρωπο να κάνει κάτι και μετά  κάνουμε το ίδιο κι εμείς.

Το κάνουμε συχνά και στην καθημερινή μας ζωή όταν βιώνουμε μια σύνδεση με κάποιον και στην πραγματικότητα είναι ενδεικτικό σημάδι συναισθηματικής νοημοσύνης. Το ίδιο ισχύει και για το σεξ: Η μίμηση ενός συντρόφου κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί να οδηγήσει σε μια συναισθηματική σύνδεση που κάνει τη στιγμή πιο οικεία, ουσιαστική και διασκεδαστική.

Το sexual mirroring μπορεί να πολλαπλασιάσει την ευχαρίστηση που αισθάνονται και οι δύο σύντροφοι. Εκτός όμως από την αντιγραφή των κινήσεων, υπάρχει και το φωνητικό sexual mirroring, το οποίο μπορεί να πάει το σεξ σε άλλα επίπεδα.

Πρώτα ξεκινάτε χωρίς λόγια, κάνοντας απλά τις ίδιες κινήσεις και στη συνέχεια, εάν θέλετε, μπορείτε να επαναλαμβάνετε τους ήχους, τις γκριμάτσες και την ένταση. Με απλά λόγια μιμείστε τον σύντροφό σας και αυτό μπορεί να προκαλέσει γέλιο και να σπάσει τον πάγο. Το sexual mirroring θα έρθει φυσικά: Ο σύντροφός σας θα κάνει το Χ και θα το ακολουθήσετε.

Παρατηρείτε και μιμείστε, αλλά έχοντας συναίσθημα. Μπορεί να κάνει την αρχή όποιος νιώθει πιο άνετα. Και σίγουρα την επόμενη φορά, θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το sexual mirroring προς όφελός σας.


 govastileto.gr