MY KTEO

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

7 λόγοι που ο σύντροφός σας δεν θέλει να κάνει σεξ

Οι άνδρες είναι περίεργα όντα. Έχουν περίεργα πράγματα στο κεφάλι τους και αναστατώνονται με παράξενα πράγματα. Τι εννοώ; Διάβασε την παρακάτω λίστα και θα καταλάβεις!


Θέλει να ξεκουραστεί μετά από μια δύσκολη μέρα
Είναι φυσιολογικό να θέλει να ξεκουραστεί, αλλά όσο τον αφήνεις να ξεκουράζεται μόνος του τόσο η απόσταση θα μεγαλώνει μεταξύ σας. Θα πρέπει να τον κάνεις να συνδέσει τη χαλάρωση και ξεκούραση με σένα. Πιείτε ένα ποτήρι κρασί μαζί, κάν’του λίγο μασάζ.

Σκέφτεται τα παιδιά
Είναι πολλοί οι άνδρες που σταματάνε το σεξ με το που φέρουν οι γυναίκες τους στον κόσμο τα παιδιά τους. Αυτό είναι κάτι που μόνο εσείς έχετε τη δύναμη να αλλάξετε. Βγάλτε από την κρεβατοκάμαρα οτιδήποτε θυμίζει τα παιδιά σας, πεταμένα παιχνίδια, αρκουδάκια κλπ. Επίσης, θα πρέπει να μιλήσετε στα παιδάκια σας και να τους εξηγήσετε πως κάποιες ώρες πρέπει να έχετε χρόνο μόνο με τον μπαμπά.

Θέλει να βλέπει αθλητικά
Είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλει ο άνδρας σας να βλέπει αθλητικά παιχνίδια στην τηλεόραση ή να παίζει video games με τους φίλους του. Για να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο κάντε μια συμφωνία μαζί του και ορίστε κάποιες μέρες για να βλέπεστε οι δυο σας.

Δεν του αρέσει να προγραμματίζει το σεξ
Μπορεί εσύ να το έχεις στο μυαλό σου πιο προγραμματισμένα αλλά οι άνδρες «ξενερώνουν» λίγο με το προγραμματισμένο σεξ. Φόρεσε κάτι σέξι και μην του πεις τίποτα. Μόλις γυρίσει από τη δουλειά και σε δει θα πιάσει κατευθείαν το υπονοούμενο.

Φοβάται πως δεν είναι καλός στο σεξ
Κι όμως, κάποιοι άνδρες έχουν αυτό το μόνιμο σεξ και είναι στο χέρι σας να τον χαλαρώσετε και να τον κάνετε να μην ξανασκεφτεί τις επιδόσεις του τόσο πολύ.

Δεν του αρέσει πλέον το σώμα του
Δυστυχώς αυτό δεν είναι μόνο άγχος των γυναικών. Πολλοί άνδρες αγχώνονται με το βάρος που έχουν πάρει και γι’ αυτό αποφεύγουν το σεξ. Για να μην τον αγχώσετε παραπάνω ζητήστε του να σας κάνει μασάζ. Έτσι εσείς θα είστε με το κεφάλι προς το κρεβάτι και εκείνος θα αρχίσει να νιώθει πιο άνετα.

Βλέπει πολλές αισθησιακές ταινίες
Να θυμάσαι πως οι ερωτικές ταινίες είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία. Η αιτία που ο σύντροφός σας βλέπει τόσες ερωτικές ταινίες έχει να κάνει πρώτα από όλα με τη σχέση σας. Γι’ αυτό συζητήστε το πρόβλημα μαζί του και βρείτε μια λύση.


govastileto.gr