MY KTEO

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Τόσο θέλουν να διαρκεί το σεξ οι γυναίκες για να ικανοποιηθούν



Όπως είναι γνωστό, οι άνδρες δεν χρειάζονται πολλή ώρα σεξουαλικής επαφής για να ικανοποιηθούν. Τι γίνεται όμως με τις γυναίκες; Μια διεθνής έρευνα, στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 3.836 άνθρωποι απ΄όλο τον κόσμο, έδωσε την απάντηση!


Σκοπός της έρευνας ήταν να βρεθεί ποια είναι κατά μέσο όρο η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και ποια διάρκεια θεωρείται ιδανική για τους άντρες και τις γυναίκες.
Στην ερώτηση «Πόσο θα ήθελες να διαρκεί το σεξ;» οι γυναίκες ανά τον κόσμο απάντησαν 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, ενώ οι άντρες απάντησαν στα 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Να σημειωθεί ότι στους παραπάνω χρόνους περιλαμβάνεται η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης χωρίς τα προκαταρκτικά!

Μπορεί αυτά να απάντησαν οι ερωτηθέντες, ωστόσο, όπως θα δεις παρακάτω, οι επιθυμίες τους είναι μακριά από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με την έρευνα, η πραγματική διάρκεια του σεξ σε πολλές χώρες του κόσμου φαίνεται να απέχει πολύ από την ιδανική.

Ενδεικτικά να σάς πούμε ότι στις πέντε χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ, η πραγματική διάρκεια της σεξουαλική επαφής είναι πολύ μικρή:
ΗΠΑ και Καναδάς: 17 λεπτά κατά μέσο όρο
Μεγάλη Βρετανία: 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα
Αυστραλία: 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα
Ινδία: 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα