MY KTEO

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ για έναν άνδρα;

Είσαι ερωτευμένη, πετάς στα σύννεφα και κανείς και κανείς δεν μπορεί να σε κατεβάσει από το ροζ σου συννεφάκι!
Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασύρεσαι από το συναίσθημα σου ώστε να μην πέσεις στην παγίδα και ξεκινήσεις να κάνεις λάθη. Για να μην γίνεις εσύ λοιπόν αυτό που δεν θα ήθελες να γίνει ποτέ καμιά φίλη σου να 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ για μια σχέση.

Μην αλλάξεις την εμφάνισή σου
Ακούγεται αυτονόητο αλλά κάθε τι που αφορά το σώμα σου είναι δική σου και μόνο δική σου δουλειά. Αν ο καλός σου δεν ικανοποιείται (πια) από το βάρος, τα μαλλιά, το πρόσωπο, τα ρούχα ή το σώμα σου… σαφώς και δεν οφείλεις να κάνεις τίποτα γι’αυτό. Βεβαιώσου πως οι επιλογές σου είναι πάντα δικές σου και όχι κάποιου, οποιουδήποτε, άλλου.

Μην διαπραγματεύεσαι τα όνειρά σου
Κανείς δεν θα έπρεπε να μπορεί να μπει ανάμεσα σε σένα και τα όνειρα ή τους στόχους σου. Το αν θα δεχτείς εκείνη τη δουλειά ή όχι, μπορεί αυτή τη στιγμή να μοιάζει “απλή” απόφαση αλλά αν ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει δεν υποστηρίζει τις επιλογές και τα όνειρά σου, μάλλον δεν αξίζει να είναι άνθρωπός σου.

Μην περιμένεις την αποδοχή του
Μια αληθινά δυναμική γυναίκα θέτει τους κανόνες, δεν κάθεται να περιμένει τον “διαιτητή”. Πάρε πρωτοβουλίες και όρισε τα δικά σου όρια και τις επιθυμίες.

Μην ακυρώνεις πλάνα αφού τα θέσεις
Είναι άλλο το να αλλάζεις το πρόγραμμα όταν κάτι σοβαρό συμβαίνει και άλλο το να παρατάς τα σχέδιά σου προκειμένου να τον δεις. Η οικογένεια και οι φίλοι σου δεν γίνεται ξαφνικά να μπουν στην άκρη και να έρχονται στη ζωή σου μονάχα όταν σε βολεύει. Δείξει σεβασμό και τίμησέ τους.

Μην τον αφήσεις να αλλάξεις το ποια είσαι
Μην αλλάξεις ποτέ το ποια είσαι για κανέναν πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Μην επιτρέψεις ποτέ στον εαυτό σου να χαθεί μέσα στη σχέση. Μπορεί ο άλλος να σε “αγαπάει” περισσότερο αν είναι όπως θα ήθελε, τότε όμως σίγουρα δεν σε αγαπάει για σένα.


govastileto.gr