MY KTEO

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μεγάλη η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην εκδήλωση του Πανευβοϊκού Συλλόγου’’Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ’’

Αθρόα ήταν η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην εκδήλωση του Πανευβοϊκού Συλλόγου’’Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ’’ που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείο της Χαλκίδας ‘’ΑΡΕΘΟΥΣΑ’’ στις 15 Ιουλίου με την παρουσίαση του μουσικού
παραμυθιού ‘’Το πολύτιμο Κόκκινο’’ της Βάνας Παπαϊωάννου μέσα από το οποίο προβλήθηκε η ύψιστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘’ ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ’’ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες προς όλους τους παράγοντες που συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερος στην Έφορο της Εφ.Α. Ευβοίας, κ. Αγγελική Σίμωσι και τους υπαλλήλους του Αρχαιολογικού Μουσείου την ολοπρόθυμη ανταπόκριση αλλά και βοήθεια.
Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά την κατανόηση όσων δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την ιδιαίτερης σημασίας εκδήλωσης και παρέμειναν εκτός του Μουσείου, λόγου του περιορισμένου και συγκεκριμένου αριθμού ατόμων που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο του COV-19.
Οι θερμότατες όμως ευχαριστίες ανήκουν στα παιδιά που λάμπρυναν την εκδήλωση με την παρουσία τους και τον ενθουσιασμό τους.