MY KTEO

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Θέλεις να δείχνεις νεότερος; Απλά, κάνε σεξ

Φτάνει εκείνη η στιγμή που κλείνεις τα 30. Πάρτυ τρικούβερτο, μουσική, πολύ ποτό και γενικά ότι φανταζόμαστε τώρα πως θα κάνουμε στα 30στα γενέθλια μας.
Το θέμα είναι τι γίνεται μετά από αυτό το πάρτυ. Όταν αρχίζει η μελαγχολία της ηλικίας. Όταν στον καθρέφτη βλέπουμε ότι τα χρόνια των 20 απέχουν αιώνες μακριά ενώ αυτά των 40 πλησιάζουν επικίνδυνα. Τότε είναι που ζητάμε απεγνωσμένα να δείχνουμε όσο το δυνατόν νεότεροι.

Έρχεται λοιπόν ο Dr. David Weeks, ο οποίος βρίσκει τη λύση; Και ποια είναι αυτή; Απλά: «Κάντε σεξ!». Το ακούς και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο. Ότι θα δείχνεις πιο νέος ή ο τρόπος που θα το πετύχεις; Μάλλον και τα δύο. Γιατί σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, η έντονη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων τους κάνει να δείχνουν μέχρι και 7 χρόνια μικρότεροι!

Μπορεί να απέχουμε λίγο καιρό από αυτή την ηλικία αλλά όπως λένε όλοι οι γιατροί η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο. Καιρός να προληφθούμε λοιπόν. Πρωί μεσημέρι βράδυ, συνέχεια και παντού!

Και για όσους νομίζουν ότι τα γεράματα είναι εφιαλτικά δείτε αυτά:

  • «Όσοι πιστεύουν πως με το που ασπρίσουν τα μαλλιά τους και αντί για βενζίνη αναγκάζονται να αγοράζουν μηνιαία κάρτα για τα μέσα τελειώνει και η σεξουαλική τους ζωή τότε ψεύδονται σε μέγιστο βαθμό!»
  • «Το σεξ δεν είναι προνόμιο των νέων. Άλλωστε όλοι ξέρουν την σημασία της εμπειρίας στις διάφορες καταστάσεις της ζωής μας…»


Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, μάλλον είναι πολλοί οι 20αρηδες που έχουν εφιαλτικότερη ζωή από τους 50άρηδες.


govastileto.gr