Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να συνηγορεί σε σπάνιες ή «απίθανες» εξελίξεις στα οικονομικά σου, θα πετύχεις μόνον εκεί που… δεν σου δίνουν καμία πιθανότητα, γι’ αυτό κυνήγησε την έκπληξη! Αντίθετα, τα πράγματα θα «στραβώσουν», αν τα θεωρείς σίγουρα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι όσο πιθανό είναι να διακριθείς μέσα από την επιτυχημένη αντίδρασή σου σε προκλήσεις, άλλο τόσο είναι να βρεθείς σε δύσκολη θέση «κυνηγημένος/η» από αρνητικές συγκυρίες. «Ζύγισε» λοιπόν το που «σε παίρνει» και που όχι.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στο ζώδιό σου, σε εισάγει σε έναν κόσμο ολότελα διαφορετικό, από αυτόν που ήξερες μέχρι σήμερα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τακτική ή να πειραματιστείς, εγκαταλείποντας για λίγο την ασφάλειά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχουν πράγματα από εκείνα που λες ότι γίνονται «μια στο εκατομμύριο». Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου δίνει την αιτία για να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, μην κάνεις όμως κάνεις κάποιου είδους επέμβαση, αφού το πιθανότερο είναι να την επαναλάβεις προσεχώς!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό, είτε πρόκειται για παρασκηνιακές ενέργειες των άλλων, είτε για δικές σου, οπότε αποκάλυψε την αλήθεια… πρώτος/η για να έχεις το πάνω χέρι! Επιπλέον, μπορεί να αλλάξεις πόστο ή αρμοδιότητες στην δουλειά σου αλλά «παίζει» και μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό λειτουργεί… διαχωριστικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με κάποιες να ενδυναμώνουν μέσα από κοινούς αγώνες και κάποιες άλλες να «σπάνε» εξ αιτίας διαφωνιών ή χειρισμών που απορρέουν από ένα πολύ μεγάλο εγωισμό.

Καρκίνος 
Γενικά: Μέσα από «πρωτοφανείς» ή σπάνιες καταστάσεις, η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού σε εισάγει σε μια νέα πραγματικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου μπορεί μεν να δεις καλό από «ξένους» αλλά να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από την αντίδραση ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με «θερμοκέφαλους», που θα σε κοντράρουν αλλά και με φανατικούς υποστηρικτές, ας μην αρχίσουν όμως «να σφάζονται στην ποδιά σου». Ειρήνη υμίν!

Λέων
Γενικά: Με την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού δείχνει μάλλον αδύνατον το να υποταχθείς στην… μετριότητα και είναι πιθανό να γίνεις πιο σνομπ ή «παράξενος». Καλώς πράττεις όμως, αφού αν ακολουθήσεις μια «comme il faut» γραμμή, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας «επανάστασης» ή ανατροπής. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να εμπλακείς και σε ένα ατύχημα. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου αλλά και να «ταπώσεις» όποιον/α σου πάει κόντρα σε ζητήματα που γνωρίζεις πολύ καλά.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού σε ωθεί να «σπάσεις την ρουτίνα» με ξεχωριστές δράσεις, αν μάλιστα ταξιδέψεις θα ζήσεις κάτι σπάνιο και μοναδικό. Αν όμως, «ταμπουρωθείς» σε προγράμματα, όλα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε «σοκάρει», Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ικανοποιήσεις «εδώ και τώρα» ανάγκες και επιθυμίες, με συνέπεια να δημιουργηθεί «τρύπα» στον προϋπολογισμό σου αλλά αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, τότε… με γεια σου και χαρά σου! Πρόσεξε μόνον μην πέσεις θύμα «αρπακτικών».

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού ευνοεί μόνον τις ριψοκίνδυνες κινήσεις στα οικονομικά σου, πέρα από κάθε «λογική» πρόβλεψη ή εκτίμηση. Κυνηγώντας λοιπόν το «απίθανο» έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, αντίθετα οι «ασφαλείς» επιλογές σου θα πέσουν θύμα… έκπληξης! Επιπλέον, μπορεί να βρεις ή να χάσεις χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν φορτικές απαιτήσεις, ούτε όμως να «βιάσεις» τις καταστάσεις, ούτε να αδρανήσεις. Μέτρο χρειάζεται.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στον Ταύρο σε θέλει προσανατολισμένο/η σε επιλογές που δεν συνηθίζεις και κρίνονται ως πολύ «φιλελεύθερες». Θα μου πεις ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, έτσι με ένα «κλικ» και σε… κατανοώ! Ωστόσο, αν θες να πετύχεις, πρέπει να αιφνιδιάσεις πρώτος/η τους άλλους. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό να διακοπεί ξαφνικά μια σχέση ή συνεργασία σου, που θεωρούσες δεδομένη. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί επείγουσες εργασίες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα κάνεις όλα σήμερα. Οι αντοχές σου ξέρεις δεν είναι και απεριόριστες…

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού φέρνει τα πάνω-κάτω στα εργασιακά σου, με τα «φαβορί» να γίνονται «αουτσάιντερ» και το αντίστροφο κι εδώ η πρόταση είναι να επιλέξεις τα «αβέβαια» ως προς την διασφάλισή σου, αφού στα «σίγουρα» όλο και κάτι θα «στραβώσει». Αν πάλι σε απασχολεί ένα θέμα υγείας, η λύση του θα έρθει μέσα από μια πρωτοποριακή θεραπεία. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να πάρεις ένα ρίσκο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο ότι θα σου «βγει», ίσως μάλιστα να προκληθεί μεγάλη αναταραχή. Αν πάλι έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα από την «κακιά στιγμή»

Αιγόκερως
Γενικά: Με την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, ο κόσμος σου έρχεται… ανάποδα και θα είσαι «in» αν κάνεις κι εσύ την «επανάστασή» σου, «ξέροντας» πως εκείνο που δείχνει πιο αβέβαιο έχει τελικά τις πιο «σίγουρες» προοπτικές! Ίσως μάλιστα να έχεις ένα απρόσμενο «τυχερό». Όσον αφορά δε στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, μένει να δεις το… ποιος/α θα αιφνιδιάσει ποιόν/α! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό αναστατώνει την ζωή σου, είτε μέσα από εργασίες στον χώρο σου, είτε λόγω μιας έντονης διαφωνίας με ένα οικείο σου πρόσωπο. Κι εδώ βέβαια το… ποιος είναι το αφεντικό έχει την σημασία του!

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού σε ωθεί να κάνεις την «επανάσταση» σου, ή να αλλάξεις τόπο διαμονής, ακόμη και αν η λογική λέει πως παίρνεις ένα μεγάλο ρίσκο. Εξ άλλου είναι καλύτερα να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και τις πιο «αιρετικές» πτυχές του, παρά να «υπακούσεις» σε μια κανονικότητα, που δεν σου αρμόζει. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει πιο γρήγορους ρυθμούς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε ωστόσο αφού το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος εξακολουθεί να είναι υπαρκτό. Αν πάλι έχεις κάποιο έλλειμμα στις γνώσεις σου δεν έχεις παρά να κάνεις εντατικά μαθήματα.

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις στην ζωή σου. Ίσως πάλι να κάνεις ένα σπάνιο ταξίδι, ή να αποκτήσεις ένα πολύ «προχωρημένο» εργαλείο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ένας γνωστός ή συγγενής μπορεί να σε… τρελάνει με τα καμώματά του! Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό η καταναλωτική συμπεριφορά σου κινείται εκτός ελέγχου, καλό είναι ωστόσο να μην αγοράσεις πολύ ευαίσθητα ή εύθραυστα είδη γιατί σύντομα θα τα… κλαις! «Παίζει» ακόμη μια έντονη διαφωνία με έναν δικό σου άνθρωπο αλλά και μια «αρπαγή» των κεκτημένων σου από «αλήτες».


astrology.gr