MY KTEO

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Πιο σέξι το γυναικείο περπάτημα τις γόνιμες μέρες

Πιο θελκτικό είναι το γυναικείο περπάτημα τις γόνιμες μέρες σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Γκότινγκεν, στη Γερμανία και δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Personality and Individual Differences».

Οι επιστήμονες με επικεφαλής τον δρ Μπέρναρντ Φινκ ζήτησαν από 48 νεαρές γυναίκες να βαδίσουν πάνω-κάτω σε μία ευθεία γραμμή και εν συνεχεία να χορέψουν για 30 δευτερόλεπτα. Οι ερευνητές
βιντεοσκόπησαν τις εθελόντριές τους και επεξεργάστηκαν τις εικόνες ούτως ώστε να απεικονίζονται σιλουέτες δίχως χαρακτηριστικά, ούτως ώστε η αληθινή εμφάνισή τους να μην αποσπά την προσοχή από την κίνησή τους.
Η διαδικασία επαναλήφθηκε δύο φορές, μία όταν οι εθελόντριες ήταν στις πιο γόνιμες μέρες τους και μία αμέσως πριν την έμμηνο ρύση, όταν οι πιθανότητες εγκυμοσύνης είναι λιγοστές.
Οι άντρες που κλήθηκαν να κοιτάξουν τις σιλουέτες που περπατούσαν ή χόρευαν στα βίντεο και να τις βαθμολογήσουν, κατέδειξαν με τις απαντήσεις τους ότι υπάρχει διαφορά στον τρόπο με τον οποίο περπατούν οι γυναίκες όταν βρίσκονται στις γόνιμες μέρες τους, που τις καθιστά πολύ πιο ελκυστικές.