MY KTEO

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία η νέα σύντροφος του Brad Pitt

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως o Brad Pitt βρήκε τον έρωτα στα μάτια του γνωστού μοντέλου, Nicole Poturalski.
Η πρώτη γνωριμία της Nicole με τον 56χρονο ηθοποιό του Χόλιγουντ έγινε τον Αύγουστο του 2019 στο Βερολίνο και μάλιστα, μέσα στο διάσημο εστιατόριο Borchardt, ιδιοκτησίας του 68χρονου Ρόλαντ Μέρι, συζύγου της 27χρονης καλλονής και πατέρα του εφτάχρονου γιου της.

Ο Brad Pitt γοητεύτηκε αμέσως από το μοντέλο όταν οι ματιές τους διασταυρώθηκαν και, όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, αν και η 27χρονη είναι ήδη παντρεμένη και δεν βιάζεται να πάρει διαζύγιο.

Ο Brad Pitt είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά το γνωστό και υψηλών προδιαγραφών ρεστοράν, Borchardt στο Βερολίνο το 2009, όταν στην περιοχή πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Inglorious Basterd, του Quentin Tarantino. Ο διάσημος ηθοποιός πήγε ξανά στο εστιατόριο, τον περασμένο Αύγουστο, όταν βρέθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα για να προωθήσει την τελευταία ταινία του Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood μαζί με τον σκηνοθέτη και τους συμπρωταγωνιστές του, Leonardo Di Caprio και Margot Robie.

Η δεύτερη φορά που ο Brad Pitt βρέθηκε στο Borchardt ήταν καθοριστική, καθώς εκείνη τη νύχτα γνώρισε την νεαρή σύζυγο του ιδιοκτήτη, τη Nicole. Μάλιστα, όταν κοινοί γνωστοί σύστησαν τον έναν στον άλλον η Nicole πήρε την πρωτοβουλία και έδωσε το τηλέφωνό της στον Μπραντ Πιτ.

Το νεαρό μοντέλο, που έχει γίνει και εξώφυλλο στο Elle, μερικές εβδομάδες αργότερα χρειάστηκε να ταξιδέψει για δουλειά στο Λος Άντζελες και εκεί συναντήθηκε με τον Μπραντ Πιτ.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους το ζευγάρι εθεάθη στο Λος Άντζελες ενώ ένα χρόνο μετά την πρώτη γνωριμία τους ο Μπραντ Πιτ και η Nicole Poturalski είναι πολύ ερωτευμένοι και αναχώρησαν μαζί για διακοπές στη νότια Γαλλία, όπου ο ηθοποιός έχει αγοράσει μαζί με την πρώην σύζυγό του τον πύργο Miraval, αξίας 56 εκατ. ευρώ.

Παρά τον έρωτα που ζει στο πλευρό του Brad Pitt, η εντυπωσιακή Nicole δεν φαίνεται να σκέφτεται το διαζύγιο, ούτε να την απασχολεί η γνώμη του συζύγου της για τη σχέση της με τον γοητευτικό πρωταγωνιστή του κινηματογράφου. Η νεαρή σύντροφος του Brad Pitt παραμένει παντρεμένη με τον 68χρονο σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο 7 ετών, τον Εμίλ. Μάλιστα, ο γιος της ξεκίνησε πρόσφατα το σχολείο στο Βερολίνο, αλλά νωρίτερα μέσα στο μήνα συνόδευσε την όμορφη μαμά του σε ταξίδι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Όταν ο σύζυγος της Νικόλ ρωτήθηκε πρόσφατα από βρετανική εφημερίδα για την σχέση του μοντέλου με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση: «Ουδέν σχόλιο».


govastileto.gr