MY KTEO

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Με επιτυχία οι κολυμβητικοί αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Λίμνης


Στις 22 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι παράκτιοι κολυμβητικοί αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Λίμνης με την επωνυμία "Ελύμνιο 2020" με συνδιοργανωτή το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 54 αθλητές από τα σωματεία του Ολυμπιακού ΣΦΠ, Παναθηναϊκού Α.Ο., Α.Σ.Πέρα, Γ.Α.Σ. Ευβοϊκού, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Πεντελικού, Κ.Ο.Π. Γλαύκου, Δήμου Βύρωνα, Τρίτωνα Άνω Λιοσίων, Ν.Ο.Δ.Ωρεών και Ν.Ο.Λίμνης, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Οι αγώνες έγιναν με την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ύστερα από άδεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η διοργάνωση και η φιλοξενία του Ν.Ο.Λ ήταν κατά γενική ομολογία άψογη, κάτι άλλωστε που αναμενόταν λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του Ν.Ο.Λίμνης στον χώρο του ναυταθλητισμού.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κο Γεώργιο Τσαπουρνιώτη , τον Αντιδήμαρχο κο Γεώργιο Σταμούλο, τον Πρόεδρο ΔΣ κο Κουτσουρά Σταύρο και τον εργαζόμενο Πασσά Δημήτριο στην υπηρεσία ΔΕΥΑΜΛΑΑ, το Λ.Σ.Λίμνης, τον Ο.Λ.Ν.Ε. και το ΕΚΑΒ, που στήριξαν ο καθένας από την θέση του την προσπάθεια μας.
Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους-εθελοντές που δούλεψαν για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα: την Δάφνη Καπετανάκη, την Άρτεμη Βουρλούμη, την
Άννα Παύλου, την Αλεξία Ντάτση, τον Μιχάλη Γεωργακόπουλο, τον Κώστα Σγούρδα, τον Κώστα Καλλιντέρη, την Μαρία Καπετανάκη, την Έλενα Μπλέτσου, την Γεωργία Γερογιάννη, τον Σταύρο Μπακαλάκη, την Ιωάννα Κουτσουρά, την Γεωργία Παπανότη, τον γιατρό μας Νίκο Χρυσομάλλη, και τους οδηγούς ταχύπλοων σκαφών Δημήτρη Σφυρή, Παναγιώτη Μάρκου και Bαγγέλη Παράσογλου, καθώς και τις ναυαγοσώστριες Ζωή Φλώκου και Νάνση Κατσαντώνη. Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας, για την στήριξή τους και φυσικά τους μεγάλους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης , τους αθλητές .