MY KTEO

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Κουλοχέρης: Περιμένουμε με αγωνία να μας ενημερώσει ο ίδιος προσωπικά για τις ευθύνες που του αναλογούν


Κάθε μέρα που περνάει φαίνεται όλο ένα και περισσότερο η ανικανότητα,  ανευθυνότητα, η έλλειψη συνεννόησης και αποποίηση κάθε ευθύνης από τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή για την κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος και οι περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα.
Από την πρώτη στιγμή, βρέθηκα κοντά στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, τονίζοντας τόσο εγώ όσο και όλα τα στελέχη του συνδυασμού ότι είμαστε στην διάθεση της δημοτικής αρχής για ότι μας χρειαστεί, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει αφήσει η πλημμύρα στον δήμο μας. Αντ’αυτού όμως ο κύριος Ψαθάς επέλεξε για ακόμη μία φορά να μας δείξει ότι δεν χρειάζεται βοήθεια και συνεργασία από κανέναν και ότι ένας δήμαρχος που διοικεί τον Δήμο δεν αντέχει την κριτική και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη που του αναλογεί και προσπαθεί με απειλές να μας αναγκάσει να σταματήσουμε να ασκούμε τον θεσμικό μας ρόλο σαν αντιπολίτευση του Δήμου. Δηλαδή την κριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις του, που οδήγησαν εδώ αλλά και την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει από την επόμενη μέρα με την έλλειψη νερού σε πολλά νοικοκυριά ακόμη και σήμερα έχοντας περάσει 18 ημέρες από την καταστροφή αλλά και την πελατειακή σχέση που έχει καθιερώσει για την επίλυση μικροπροβλημάτων σε κολλητούς και φίλους. Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους ότι τόσο εγώ όσο και ο συνδυασμός μου δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να διεκδικούμε την λύση τους για το καλό του τόπου και των δημοτών γιατί είναι οι μόνοι που έχουμε την υποχρέωση και την ευθύνη να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Περιμένουμε με αγωνία να μας ενημερώσει ο ίδιος προσωπικά για τις ευθύνες που του αναλογούν γιατί τελικά φαίνεται ότι για το μόνο που είναι υπεύθυνος στον δήμο είναι η διοργάνωση των πανηγυριών που τόσο μας έλειψαν την φετινή χρονιά.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ
Κουλοχέρης Ανδρέας