MY KTEO

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Αύριο η ανακοίνωση των Βάσεων

Στις 9 το πρωί της Παρασκευής θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματά τους μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου «results.it.minedu.gov.gr», πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση θα αποσταλούν τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους. Οι καταστάσεις των επιτυχόντων αναμένεται να αναρτηθούν στα Λύκεια μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι το ονοματεπώνυμο ή άλλα στοιχεία.
Επίσης, την ίδια ώρα, καθώς και στην ίδια ιστοσελίδα, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ.