Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε «σπρώχνει» να αξιοποιήσεις τις «άκρες» σου για να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου, φαίνεται όμως να υπάρχουν εμπόδια ή ενστάσεις από άτομα ή φορείς που
προασπίζονται τα δικά τους συμφέροντα κι από πλευράς σου οφείλεις να ακολουθήσεις μια πιο συμβιβαστική πολιτική. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει τα πάνω κάτω στον οικονομικό τομέα και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνον έτσι θα δικαιωθείς. Αν πάλι περιμένεις κάποια έσοδα, μάλλον δεν θα έρθουν

Ταύρος
Γενικά: Ο Ουρανός στο ζώδιό σου καθιστά σχεδόν υποχρεωτικό το να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε καταπιέζουν, κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με τον… παλιό εαυτό σου! Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να «σου έρθει ο ουρανός σφοντύλι» από εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, καλείσαι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, όσον αφορά όμως στα ταξίδια και την κοινωνική ζωή σου καλείσαι να βρεις την «χρυσή τομή» ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν κι εκείνα που πρέπει να γίνουν.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει «απίστευτες» αποκαλύψεις, δίνοντάς σου να καταλάβεις πως δεν μπορείς «να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά» για τίποτε και για κανέναν. Ενδέχεται βέβαια όλα αυτά να προκύψουν ύστερα από ένα δικό σου ψάξιμο στα παρασκήνια. Επιπλέον μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα ξαφνικό θέμα υγείας, γι’ αυτό αν δεις κάποια «περίεργα» σημάδια μην τα αγνοήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες, σίγουρα όμως θα υπάρξουν κάποιες ζημιές, ή οικονομικά αιτήματα άλλων, που θα σου… βάλουν δύσκολα!

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, τα σχέδια που κάνεις για την ζωή σου, περνάνε από την έγκριση των άλλων, μην απορήσεις λοιπόν αν υπάρξουν εμπόδια και προϋποθέσεις, που θα σου κάνουν την ζωή… ελαφρώς πιο δύσκολη! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά ίσως η ενέργειά του να «πιάσει» συνολικά τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια εξελίσσεται απρόβλεπτα, ενώ σε περιμένει και μια ξαφνική ανατροπή των δεδομένων στα οικονομικά σου.

Λέων
Γενικά: Με τον Ουρανό στον 10ο ηλιακό οίκο σου αν επιμείνεις σε καταστάσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους, όχι μόνον δεν θα δεις… ηλίου πρόσωπο αλλά αντίθετα κάποιες κοινωνικές ή επαγγελματικές αναποδιές θα σε φτάσουν «στο αμήν»! Μην φοβηθείς λοιπόν να πετάξεις από την ζωή σου οτιδήποτε δεν σου κάνει πια και μάλιστα «μια κι έξω». Επιπλέον και η Σελήνη στον Αιγόκερω «θίγει» εργασιακά ζητήματα, επαυξάνοντας την αβεβαιότητα σου, έχει όμως να σου «πει» πολλά για την υγεία και την διατροφή σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό τα έξοδα αλλά και τα αποκτήματά σου σχετίζονται με τους άλλους κι είναι το ίδιο πιθανό να ξοδευτείς για να καλύψεις τις ανάγκες ή επιθυμίες τους αλλά και να επωφεληθείς από δώρα ή κεράσματα. Επιπλέον μπορεί να σου προταθεί μια συμφέρουσα οικονομική συνεργασία. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω ενθαρρύνει την κοινωνική σου ζωή, μέσα από εξόδους και παρέες, που αν μη τι άλλο σε κάνουν να νοιώθεις πιο «ζωντανός/η», ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου «τάξει» πολλά, μένει να δεις όμως πόσα από αυτά θα πραγματοποιηθούν.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να «δείχνει» το σπίτι και την οικογένειά σου, αναμένονται κάποιες μεταβολές κι εσύ δεν έχεις παρά να «ζυγίσεις» τα πράγματα, μοιράζοντας ακριβοδίκαια τον χρόνο σου ανάμεσα στις χαρές και τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει «κυνηγό» της έκπληξης και του… απίθανού, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις κάνοντας το αντίθετο από αυτό που θα έκαναν… όλοι! Αντίθετα «σίγουρα» δεν υπάρχουν κι αν ποντάρεις σε αυτά, εσύ θα χάσεις.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ουρανός απέναντί σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα, με δεδομένο όμως το ότι δεν μπαίνεις εύκολα σε τέτοιες διαδικασίες, το πιθανότερο τελικά είναι να γευθείς μια ξαφνική ανατροπή των ισορροπιών στην ζωή σου. Επιπλέον, οι συνεργασίες σου περνούν σε ένα… ειδικό καθεστώς, όπου οι πιο «αδέσμευτες» έχουν προοπτικές, ενώ οι «νορμάλ» πνέουν τα λοίσθια! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει μεικτό «πρόσημο» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με τις υποχρεώσεις και τις χαρές να εναλλάσσονται.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε φέρει στα πρόθυρα μιας ρήξης ή ανατροπής στα εργασιακά σου και σε κάθε περίπτωση το σωστό από την πλευρά σου είναι το να μπεις πρόθυμα σε μια νέα ρότα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε κάνουν να πλήττεις ή να «βολοδέρνεις» από αδράνεια. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα ζήτημα υγείας απαιτεί «επαναστατικές» ή πρωτοποριακές λύσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο σε σχέση με τις οικονομικές προοπτικές σου, σίγουρα όμως με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα για… παρέα θα υπάρξουν κωλύματα, που θα σε «φρενάρουν».

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε αναστατώνει συναισθηματικά, η επαναφορά στην «κανονικότητα» δείχνει δύσκολη, πολύ περισσότερο που ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει «εξεζητημένες» καταστάσεις στα προσωπικά σου κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προ εκπλήξεως, εκτός βέβαια κι αν την προκαλέσεις εσύ! Σε κάθε περίπτωση μια «ελεύθερη σχέση» θα αποδειχθεί πολύ πιο διαρκής για σένα, απ’ ότι μια «συμβατική». Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, να είσαι διαρκώς σε επαφή αφού μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε στα καλά καθούμενα.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μάλλον απροσδόκητες αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένειά σου και φαίνεται πως δεν έχεις άλλη λύση από το να… μπεις στον κόπο τους, είτε πρόκειται για ανατροπές σε σχέση με τα οικεία σου πρόσωπα, είτε για τεχνικές και ηλεκτρολογικές εργασίες που πρέπει να γίνουν άμεσα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις ξαφνικά περιβάλλον ή να δεχθείς απρόσκλητους μουσαφίρηδες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου υπενθυμίζει ότι οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες και καλά θα κάνεις να ξεκουραστείς και να προσέξεις την διατροφή σου.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει ενώπιον ακραίων ή σπάνιων καταστάσεων στην καθημερινότητα σου, στο σύνολό τους ωστόσο φαίνεται να αφορούν άλλους, οπότε είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να μείνεις στον ρόλο του παρατηρητή και μόνον, ρίχνοντας το βάρος στην επιμόρφωσή σου γύρω από «περίεργα» θέματα. Συγγενείς, γείτονες και φίλοι/ες έχουν πάντως τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε προσανατολίζει σε ζητήματα φίλων ή σε μια συλλογική δράση «για το κοινό καλό», τίποτε όμως δεν θα εξελιχθεί απρόσκοπτα, αντίθετα θα υπάρξουν «αγκάθια».


astrology.gr