Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο επιτακτικό και πεισματάρη, με συνέπεια να προκαλέσεις αντιδράσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτικός και πριν
νοιώσεις την οργή μέσα σου να φουντώνει, ασχολήσου με εντατικές εργασίες ή κάνε γυμναστική για να… ξεθυμάνεις! Μάλιστα, με την φούρια που έχεις, μπορείς να διεκπεραιώσεις κι ένα έργο «βουνό», μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να περάσεις «ζάχαρη» στο σπίτι ή σε ένα εκδρομικό κατάλυμα, ενώ δεν αποκλείεται να εξελιχθεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ξεκινώντας βέβαια από τις δουλειές σου αλλά συμπεριλαμβάνοντας και τα προσωπικά σου, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων προερχόμενων μάλιστα από πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας»! Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε βάλει σε μπελάδες. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, ενώ ίσως ακούσεις ή διαβάσεις κάτι που θα σε συγκινήσει. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για όμορφα ταξίδια κι εκδρομές.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν», στην πορεία ωστόσο θα υπάρξουν ανακολουθίες, που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και εντάσεις που θα σε πληγώσουν. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει πιο δοτικό/η, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που… ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου, από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να λάβεις κι εσύ βοήθειες από αυτούς/ες που σε αγαπούν, με πρώτους και καλύτερους τους οικείους σου!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως βγουν στην φόρα κάποιες από τις συναισθηματικές αδυναμίες σου, έχοντας ωστόσο μεγάλη ανταπόκριση από τους άλλους, σε… καλό θα σου βγει! Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου παίρνει την ανιούσα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση στον επαγγελματικό τομέα, με τα αποτελέσματά της να είναι ιδιαίτερα γόνιμα κι αν στην πορεία σου τύχουν και κάποια «στραβόξυλα», δεν έχεις παρά να «πατήσεις πόδι», αφού τελικά θα περάσει το δικό σου.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, κατά τα άλλα όμως οι εξωστρεφείς δράσεις σου ενδέχεται να, «διανθιστούν» με διαξιφισμούς και κόντρες «για ψύλλου πήδημα». Αντίθετα αν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου ή σε επιμορφωτικά ζητήματα, η όποια διαφωνία θα έχει τουλάχιστον έναν γόνιμο χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου προσφέρει καταφύγιο σε μια ζεστή όσο και… κρυφή αγκαλιά, ενώ σε ζητήματα υγείας και διατροφής αποκτούν προτεραιότητα οι παραδοσιακές συνταγές.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό να στέλνει τα οικονομικά σου στην… τραμπάλα, οφείλεις να τα διαχειριστείς ισορροπημένα και να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση, που είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις, ιδιαίτερα αν υπάρξει κάποιο έκτακτο έσοδο. Ίσως όμως να ξοδευτείς και για ανάγκες άλλων, ενώ σε κάθε περίπτωση «παίζει» και η ρύθμιση παλαιών οφειλών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε παλιούς φίλους ή φίλες, θυμίζοντας όμορφες στιγμές του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου βάζει στο «κόλπο» τους… άλλους, αφού χωρίς αυτούς δεν γίνεται «χωριό», έστω κι αν τελικά γίνετε «από δυό χωριά χωριάτες»! Επειδή όμως όλα είναι «μαχητά», δεν αποκλείεται τελικά να βρεθεί ένας κοινός τόπος, έστω και προσωρινά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει ευκολίες στην καριέρα σου, όπου κάποιοι περιορισμοί του «χθες» δεν ισχύουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να αντλήσεις στοιχεία από αυτήν, ενώ «παίζει» και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου με ρούχα ή αξεσουάρ που… αρέσουν πολύ!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή «παίζει» να αυξηθεί και ο φόρτος εργασίας σου, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Ίσως μάλιστα η επαφή με την φύση να είναι το κατάλληλο «φάρμακο» κι εδώ θα βρεις σύμμαχό σου την Αφροδίτη στον Καρκίνο, που δίνει στα ταξίδια και τις εκδρομές σου ένα θετικό πρόσημο. Επιπλέον, αναμένεται να έρθεις σε επαφή με γνωστούς ή συγγενείς που έχεις να δεις καιρό, και δεν αποκλείεται να ακούσεις και να μάθεις πολλά για το ιστορικό μιας υπόθεσης.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εκπληρώσεις τα θέλω σου, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου όμως, αυτό μπορεί να συμβεί και από την… άλλη πλευρά με την όλη κατάσταση να καταλήγει είτε σε έρωτα είτε σε πόλεμο! Αν πάλι έχεις παιδιά, μια «ταραχή» θα την περάσεις. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έχεις την ευκαιρία να αποθηκεύσεις τρόφιμα και άλλα είδη, αποκτώντας μια αίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου επιστραφούν δανεικά ή να λάβεις μια αποζημίωση, ενώ μπορεί να «ξαναζωντανέψει» μια επενδυτική προοπτική που «κόλλησε» στο παρελθόν.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου διεγείρει την ανάγκη σου για μια αγκαλιά, την οποία σίγουρα θα βρεις, αποκομίζοντας μια πολύ ερωτική αίσθηση. Κι αν στο παρόν σου… δεν υπάρχουν υποψήφιοι, τότε το παρελθόν θα δώσει την λύση, φέρνοντας στο διάβα σου ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό φέρνει δραστικές μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, με τα επείγοντα περιστατικά να δίνουν τον ρυθμό. Ωστόσο, μπορεί απλά να βρεθείς εσύ σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί να θέσεις τα δικά σου όρια απέναντι σε αυταρχικές συμπεριφορές.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή απέναντι σε «σπαστικούς» τύπους, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο οι συνθήκες στα εργασιακά σου γίνεται πιο εύκολες. Επιπλέον, αποκτούν προτεραιότητα οι παραδοσιακές συνταγές, από το μαγείρεμα και το νοικοκυριό σου, μέχρι μια θεραπευτική αγωγή, εφ’ όσον βέβαια την χρειαστείς.

Ιχθύες
Γενικά: Τυχερέ! Με την Αφροδίτη να περνά στον Καρκίνο, θα υπάρξουν περισσότερες όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε τωρινά, είτε «φρέσκα» ενώ αν δεν έχεις σχεδιάσει ακόμη τις διακοπές σου, μπορεί να σου γίνει μια αρκετά δελεαστική πρόταση. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» ότι σου λείπει, κάτι βέβαια που μπορεί κυριολεκτικά να σε ξεπενταριάσει! Αν λοιπόν βρεθείς «φορτωμένος/η» με χρήμα, προσπάθησε να φερθείς πιο συνετά. Από την άλλη πλευρά, θέτοντας ένα φιλόδοξο οικονομικό πλάνο, οι «αιματηρές» οικονομίες σου θα αποδώσουν.


astrology.gr