MY KTEO

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα σταθεί πρώτο, αρωγός στα αιτήματα τους


Τα Μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια των συνανθρώπων μας από την βιβλική καταστροφή που έπληξε το Νομό μας, ταυτόχρονα τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.


Εκφράζουμε επίσης την ικανοποίηση μας προς όλους τους αρμόδιους Φορείς για τα αντανακλαστικά που επέδειξαν σε μια συνολική υπερπροσπάθεια όλων για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και για την ελαχιστοποίηση των ζημιών αλλά και για την άμεση αποκατάσταση αυτών. 

Στο Επιμελητήριο μας ενημερωνόμαστε συνεχώς για την έκταση της καταστροφής στην Κεντρική Εύβοια, τόσο σε  υποδομές, όσο και σε οικίες, επιχειρήσεις, αγροτικές εκτάσεις.

Ευχόμενοι καλή δύναμη στους πληγέντες συνανθρώπους μας και στους επιχειρηματίες, στα μέλη μας, τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

Τους διαβεβαιώνουμε, ότι μετά την καταγραφή και την αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, το Επιμελητήριο Εύβοιας θα σταθεί πρώτο, αρωγός στα αιτήματα τους και θα διεκδικήσει  δυναμικά προς πάσα κατεύθυνση, κάθε αναγκαίο μέτρο ανακούφισης των επιχειρήσεων τους, κάθε μέτρο στήριξης τους, με σκοπό να ορθοποδήσουν και να επανέλθουν στην κανονικότητα.



Γιάννης Γεροντίτης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Εύβοιας