MY KTEO

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Εθνική Ελλάδος Νέων Τεχνική Κολύμβησης ο Γιάννης Δουλγεράκης


Μετά την ολοκλήρωση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων συγκροτήθηκαν οι Εθνικές ομάδες Τεχνικής Κολύμβησης για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών και Νέων Νεανίδων, που έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου στο Λιλιάνο της Ιταλίας.

Σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά,  ο μαθητής του Γενικού Λυκείου Κύμης που προπονείται στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας, κατάφερε να διακριθεί με τις επιδόσεις του και να κερδίσει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μια θέση στην Εθνική Ομάδα.
Συγκεκριμένα, ήρθε πρώτος τόσο στα 100 όσο και στα 400 μέτρα υποβρύχιο με χρόνο 3.01.13 πιάνοντας το όριο για την Εθνική ομάδα! Οι επιδόσεις αυτές ήρθαν ως επιστέγασμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς.
Να σημειωθεί ότι ο μικρότερος αδερφός του, Αναστάσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συμμετείχε στην σκυταλοδρομία 4Χ50 μικτή ομάδα, που κέρδισε την πρώτη θέση, καταγράφοντας ταυτόχρονα νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
Ο Γιάννης και ο Αναστάσης, ερχόμενοι από την Κεφαλονιά πριν από πέντε χρόνια, κατάφεραν να ενσωματωθούν στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας καθώς οι υπεύθυνοι, με επαγγελματισμό αντιμετωπίζουν όποιο πρόβλημα προκύψει. Εξάλλου έχουν άριστες σχέσεις με τους συναθλητές τους των άλλων ομάδων, μέσα στα πλαίσια του αθλητικού ιδεώδους.
Ευχόμαστε ολόψυχα η συνέχεια να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη και να έχει καλή επιτυχία στη προσπάθεια του για διάκριση στο Πανευρωπαϊκό.