Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ένα «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις αντικείμενα που συνδέονται με ένα δυσάρεστο παρελθόν και ευκαιρίας δοθείσης
να τα ξεφορτωθείς οριστικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει μια αρκετά δύσκολη εξέλιξη σε κάποιον οικείο σου ή να προκύψουν μίση και πάθη με αιτία τα περιουσιακά. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να ξεκουραστείς ή να το… ρίξεις στα καλλιτεχνικά! Επιπλέον, είναι πιθανό να μπλέξεις από μια λανθασμένη διάγνωση ή από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά.

Ταύρος
Γενικά: Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που σου παίζει παιχνίδια. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει αναζητήσεις στο άγνωστο, που… καλό είναι να εξαντληθούν σε πνευματικό επίπεδο, αφού στον έξω κόσμο θα παρασυρθείς σε «αμαρτωλά» μονοπάτια. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με πιθανότερη κατάληξη το να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις.

Δίδυμοι
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του χώρου σου, δεν αποκλείεται δε, να βρεθείς και σε ένα «μαγευτικό» περιβάλλον. Όσον αφορά όμως περιουσιακά και επαγγελματικά ζητήματα, μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στα οικονομικά σου κι είναι σκόπιμο να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι αλλά και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή πολύ περισσότερο τις κακοτοπιές ενός δανεισμού, αφού δεν θα μπορέσεις να τον εξυπηρετήσεις μελλοντικά.

Καρκίνος 
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, εκείνο όμως που δεν πρέπει να γίνει είναι το να παρασυρθείς σε αυτοκαταστροφικές επιλογές, που απορρέουν είτε από μια «απόγνωση», είτε από ένα ανεξέλεγκτο πάθος κι εδώ το μόνο αντίδοτο είναι το να κλείσεις εσπευσμένα τους λογαριασμούς σου με τον… κακό σου εαυτό! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σηματοδοτεί «υπερβατικά» βιώματα, κατά τα άλλα όμως μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων.

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει να εθελοτυφλείς σε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα που θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Από την άλλη όμως μπορείς κι εσύ να επωφεληθείς από το «μαύρο» χρήμα ή απλά να χαρίσεις κάτι σε όποιον/α έχει την ανάγκη σου. Παράλληλα με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα να βγάζει στην επιφάνεια τις βρωμιές, μεταφορικά και κυριολεκτικά, είναι σκόπιμο να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό στην διατροφή σου. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, προστάτεψέ τα από κακόβουλες ενέργειες.

Παρθένος
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα να σε κάνει ρομαντικό και ουτοπιστή ή να φέρνει γύρω σου τέτοια άτομα, ονειρέψου… όσο θέλεις αλλά, ας μην επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν «σου βγαίνει». Όσο για τις συνεργασίες σου, από… μακριά κι αλάργα! Από την άλλη, έχεις «το πάνω χέρι» στα καλλιτεχνικά. Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα φαίνεται ότι ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς περνά μια πολύ δύσκολη φάση, ίσως όμως να αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει.. Επιπλέον, αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όλα θα κριθούν από προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες.

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα υποδηλώνει ένα «τέλος πραγμάτων» που μπορεί να αναφέρεται είτε στο κλείσιμο ενός κύκλου είτε στην καριέρα σου, είτε στο σπίτι σου. Επιπλέον, σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που η αντιμετώπισή τους υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, ίσως μάλιστα να συμβεί και κάτι που θα σε «σημαδέψει». Εσύ όμως «δες» μπροστά. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα καλείσαι να χαλαρώσεις κοντά στην φύση μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο.

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου και σε κάνει πολύ πιο απόλυτο/η στις προσεγγίσεις σου. Καλό είναι βέβαια να διατηρήσεις την καχυποψία σου σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι, αποφεύγοντας να «ανοίξεις παρτίδες» με άτομα του περιθωρίου. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ή να δεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει, ενώ ενδέχεται να χαθεί κάτι που χρησιμοποιείς στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σηματοδοτεί πλάνες και απιστίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, πρόσεξε όμως μήπως υποψιαστείς το λάθος άτομο.

Τοξότης
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά μην απορήσεις αν τελικά εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο». Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα δρομολογεί μια αποζημίωση ή κληρονομιά, στην περίπτωση όμως που δανειστείς χρήματα, σκέψου πολύ καλά το κατά πόσον θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε δυσβάστακτες μελλοντικές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο», αφού κανείς δεν είναι αυτό που δηλώνει ή φαίνεται. Επιπλέον σε φέρνει σε επαφή με άτομα που κυριαρχούνται από πάθη ή εμμονές, κάτι που σίγουρα δεν είναι… καλό σημάδι για την εξέλιξη μιας μεταξύ σας σχέσης. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα ενδέχεται να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, λόγω λαθών ή μιας παραπληροφόρησης, ενώ δεν αποκλείεται να εξαφανιστούν αρχεία ή έγγραφα που χρειάζεσαι.

Υδροχόος
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα να «θολώνει» τα οικονομικά σου, είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς άμεσα από συναλλαγές που δεν δηλώνονται πουθενά κι όσο για τα δανεικά, θα είναι σίγουρα… αγύριστα! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου, με την ζήλεια και το… σεξ να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και οτιδήποτε ανθυγιεινό, τσεκάροντας τα είδη που καταναλώνεις.

Ιχθύες
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα να θέτει ζήτημα εμπιστοσύνης, καλό είναι να μην είσαι τόσο αφελής απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο περιτύλιγμα αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους ή να κρύψεις επιμελώς τα τρωτά σημεία σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί «δραματικές» εξελίξεις στα προσωπικά σου κι ίσως κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχο, προβαίνοντας σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν! Ίσως βέβαια να συμβεί και κάτι που θα σε κάνει να μελαγχολήσεις… πολύ!


astrology.gr