MY KTEO

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Πρόγραμμα Ιερών Αγρυπνιών και πανηγύρεων επί τη αποδόσει της εορτής της κοιμήσεως της Θεοτόκου στην τοπική μας εκκλησία


Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Γίνεται γνωστό ότι, συν Θεώ, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Αυγούστου πανηγυρίζει με μεγάλη
εκκλησιαστική λαμπρότητα το Ιερό Προσκύνημα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ στη Νέα Αρτάκη Χαλκίδος, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, ώρα 8:30 μ.μ.: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, όπου θα τελεσθεί και η Ακολουθία του Επιταφίου και θα ψαλλούν τα Εγκώμια της Παναγίας μας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου.
Σάββατο 22 Αυγούστου 2020, ώρα 7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου.
Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, ώρα 7:00 π.μ.: Ο Όρθρος, η Αρχιερατική Χοροστασία και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου.

Β. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Αυγούστου πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Ενορίας Θεολόγου Διρφύων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σάββατο 22 Αυγούστου, ώρα 7:15 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας, προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού.
Κυριακή 23 Αυγούστου, ώρα 7:30 π.μ.: Όρθρος και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία.
Κατά τις ημέρες της πανηγύρεως (22 και 23 Αυγούστου), στον αύλειο χώρο του Ι. Παρεκκλησίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Γ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΝΗΘΟΥ

Γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 αποδίδεται η Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην Ενορίας Ευαγγελιστρίας Κανήθου Χαλκίδος, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σάββατο 22 Αυγούστου, ώρα 07:30 μ.μ.: Η Ακολουθία του Εσπερινού, όπου θα τελεσθεί και η Ακολουθία του Επιταφίου, θα ψαλλούν τα Εγκώμια της Παναγίας μας., προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως και Γραμματέως παρά τω Αρχιγραμματεί της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιμ. Ιωάννου Καραμούζη.
Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, ώρα 7:00 μ.μ Όρθρος και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία.