MY KTEO

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Έγινε τηλεδιάσκεψη μετά την σκληρή ανακοίνωση των εξωτερικών φρουρών των Φυλακών



Την Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, πραγματοποιήθηκε, τηλεδιάσκεψη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών με τους κ.κ. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ελευθέριο Οικονόμου και 
Σοφία Νικολάου, αντίστοιχα.
Η πολιτική ηγεσία ενημερώθηκε για την οριακή κατάσταση που έχει περιέλθει το προσωπικό της υπηρεσίας και τα καταστήματα κράτησης γενικότερα.
Κύρια θέματα συζήτησης ήταν το σύνολο των προβλημάτων – ελλείψεων της Υπηρεσίας μας και ιδιαίτερα η ενίσχυση της με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό ώστε να μπορούν αντεπεξέλθουν οι συνάδελφοί μας με επάρκεια στο έργο τους και για ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη και η θεσμική κατοχύρωση της υπηρεσίας μας.
Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει αμείωτα και προς κάθε κατεύθυνση να απευθύνει συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση της Υπηρεσίας μας αλλά και για την ικανοποίηση των πάγιων θεσμικών, εργασιακών και οικονομικών αιτημάτων μας.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας, δοθείσας της ευκαιρίας, αναγνώρισε και εξήρε τον καθημερινό αγώνα των Εξωτερικών Φρουρών ζητώντας από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας να μεταφερθούν τα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την αποτελεσματικότητα διαχείρισης της υπηρεσιακής καθημερινότητας και την αντιμετώπισης της πανδημίας του covid-19.