MY KTEO

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Το Δημοτικό Σχολείο Οξυλίθου επισκέφθηκε ο Χρήστος Σαμαράς

Το Δημοτικό Σχολείο Οξυλίθου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Διστυων  Χρήστος Σαμαράς. Εκεί τον υποδέχτηκαν η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κλαίρη Κατσαρή και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βασίλης Κατσαρας.

Ο κ. Σαμαράς τους ενημέρωσε για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν και στο Δημοτικό, αλλά και στο Νηπιαγωγείο, όπως οι ίδιοι είχαν αιτηθεί στο Δήμο.
Συγκεκριμένα από την ερχόμενη βδομάδα θα γίνει καθαρισμός των χόρτων και απολυμάνσεις, εν όψη της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Επίσης, άμεσα θα γίνει η κοπή των επικίνδυνων δέντρων, κατασκευή τεχνικού ομβρίων υδάτων για τη προστασία του τοιχίου από τη μεριά της δεξαμενής, θα απομακρυνθεί η περίφραξη της παλαιάς παιδικής χαράς και στη θέση της θα γίνει κατασκευή για τα παιδιά πάλι. Θα επισκευαστεί ο τοίχος εξωτερικά στο δρόμο της δεξαμενής.
Παράλληλα στο Νηπιαγωγείο θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη τοποθέτηση του σταμπωτού δαπέδου, θα γίνει νέα περίφραξη και θα βαφτεί εξωτερικά, όπως και νέα περίφραξη στο γυμναστήριο.
"Όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μας ή αγαστή συνεργασία της Κοινότητας με το κ. Σαμαρά, αποτυπώνεται όχι στα λόγια αλλά στα έργα. Αιτήματα της Κοινότητας και του Διευθυντή μας, που έχουν αξιολογηθεί και έχουν γίνει έργα. Έργα για τα παιδιά μας και για τη τοπική κοινωνία του Οξυλίθου" δήλωσε σχετικά η Κλαίρη Κατσαρή.