MY KTEO

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Προσλήψεις 15 ατόμων στον ΔΟΑΠΠΕΧ

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας – Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.» , ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά δεκαπέντε
ατόμων (15) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (με αντίτιμο) ωρομίσθιας απασχόλησης μέχρι 30 ώρες εβδομαδιαίως, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των καλλιτεχνικών δομών του ΔΟΑΠΠΕΧ που βρίσκονται στην Δ.Ε. Χαλκιδέων , στην Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, στην Δ.Ε. Ληλαντίων και στην Δ.Ε. Αυλίδας σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’αριθμ 28/2020 (ΑΔΑ: ΨΖΠΩΟΚΡΚ-ΦΦ3) Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΑΠΠΕΧ .

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν οι εξής ειδικότητες:
Μουσικοί διδάσκαλοι: Πιάνου –Αν. Θεωρητικών – Χορωδίας, Πιάνου- Αρμονίου, Κιθάρας, Ανωτέρων Θεωρητικών- Μποζουκιού , Ακορντεον, Βιολιού ,Μονωδίας (κλασσικού τραγουδιού)-
Μουσικής Προπαιδείας,
Διδασκαλία χορών : Κλασικού μπαλέτου, Κλασικού & σύγχρονου μπαλέτου, Ισπανικού χορού – φλαμέγκο, Μοντέρνου χορού, παραδοσιακών χορών.Oι υποψήφιοι θα πρέπει:
 Να είναι Έλληνες πολίτες.
 Να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών ή έως 70 για όσους δεν έχουν αποκτήσει δικαίωμα σύνταξης.
 Να έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.
 Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 (Ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) του Ν. 3584/07.
 Οι άνδρες μέχρι την λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην χώρα των οποίων δεν προβλέπεται η υποχρέωση στράτευσης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ