MY KTEO

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

8 λόγοι για να ''κερατώσει μια γυναίκα

1)Δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα σου. Και καλά να είναι η δεύτερη μετά τη δουλειά αλλά αν είναι η τριτο-τέταρτη μετά τους φίλους,το ποδόσφαιρο κλπ αποχαιρέτα την γυναίκα που χάνεις. Ακόμα και
αν δεν είναι η πρώτη σου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ ετσι πρέπει να νοιώθει γιατί θα ψάξει να επιβεβαιωθεί αλλού...

2)Το κέρατο με κέρατο περνάει... Σε εκδικείται για την τότε ασήμαντη περιπετειούλα που είχες και σε είχε "συγχωρήσει".Κι όμως δεν σε συγχώρεσε ποτέ απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πάρει το αίμα της πίσω... Να ξέρεις πως αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος οπότε φρόντισε ή να είσαι
ήσυχο αγόρι ή άτακτο αλλά προσεκτικό για να μην το μάθει!
3)Σεξ λίγο ή σεξ κακό. Όταν την έχεις συνηθίσει σε μαραθωνίους και τώρα τη βγάζεις με κατοστάρι και αυτό αραιά και που, το πιθανότερο είναι να... προπονηθεί αλλού. Αν σταματήσει να γκρινιάζει σημαίνει ότι το ξενο-"κοίταγμα" άρχισε...Να θυμάσαι ότι δεν είναι ότι της λείπει τόσο το σεξ όσο η σεξουαλική επιβεβαίωση.
4)Τα άγρια ένστικτα που παλεύεις να κρατήσεις μέσα σου, υπάρχουν και σε μερικές γυναίκες. Σπανίζουν βέβαια. Συνήθως έχουν να κάνουν με μια αλλαγή στη ζωή τους που τους ανανέωσε. Απώλεια βάρους, νέα δουλειά, νέοι φίλοι μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια την σέξι γατούλα που κρύβει μέσα της, κι αν την αφήσεις να βγει από το κλουβί.
5)Η αυτοεκτίμηση, μπορεί για σένα να μην παίζει ρόλο, για εκείνη όμως λειτουργεί διαφορετικά. Αν αρχίσει κι ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή της και νιώθει σέξι και όμορφη, μπορεί να θέλει να προσφέρει τον εαυτό της και σε άλλους άντρες. Όχι ότι θα κάνει σίγουρα, κι αν συμβεί δεν θα φταις εσύ. Αν νιώθει όμως ασφαλής μέσα στη σχέση της, πίστεψέ με δεν πρόκειται να στραφεί αλλού.
6)οι άντρες έχουν την τάση μετά από ένα διάστημα να θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα και να μην εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι γυναίκες είναι πολύ συναισθηματικές αλλά και εγκεφαλικές. Αν πάψετε να εκφράζεστε, νιώθει ότι όλα τελείωσαν, κι έτσι στην ουσία  δεν απατά, απλά προχωρά..
7)Μπορεί να μην της είναι εύκολο να πει χωρίζουμε. Κι έτσι σε κερατώνει. Ένας παράνομος δεσμός είναι η εύκολη διαφυγή για εκείνη. Άσε που άμα το μάθεις, θα την χωρίσεις εσύ. Είναι πιο εύκολο να ασχοληθεί με μια καινούρια σχέση, παρά με το να διορθώσει την ήδη υπάρχουσα!
8)Αν το επιτρέψετε και οι δύο, το σεξ μπορεί να καταντήσει βαρετό και μονότονο. Ίδιες στάσεις, πάντα στο κρεβάτι, συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Ένας εραστής είναι αυτός που θα την βγάλει από την σεξουαλική σας ρουτίνα, αν δεν το κάνεις εσύ φυσικά. Θα της δώσει την περιπέτεια που θέλει!