MY KTEO

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου όλοι και όλα δείχνουν... εσένα, επιστράτευσε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σου για να ανταποκριθείς επάξια στις προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια στενοχώρια στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως όμως προβείς σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε κρυφούς ή υπόγειους χώρους. Επιπλέον, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ένα είναι... βέβαιο, ότι δηλαδή αυτά που ακούς ή μαθαίνεις δεν είναι αληθινά. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις σε βάρος σου κι εδώ είναι που πρέπει να φοβάσαι τα... σιγανά ποτάμια!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό, το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι η υγεία σου και να ξεκουραστείς μακριά από εντάσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνηγορεί σε λάθη ή απάτες στις οικονομικές συναλλαγές σου, πρόσεξε λοιπόν μήπως χάσεις χρήματα από αφηρημάδα ή υπερβολική αφέλεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να σου χαρίσουν ή να χαρίσεις κάτι. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά με κάτι που θα δεις ή θα ακούσεις και απέχει πολύ από το να είναι ευχάριστο, ενώ είναι πιθανό να αχρηστευθεί ένα μέσον που χρησιμοποιείς.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό θα μείνεις ικανοποιημένος/η από την διαρκή εναλλαγή καταστάσεων στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα εμφανίζει μια πραγματικότητα που δεν υφίσταται και όσο υπάρχουν εκείνα τα ψέματα ή τα... κόλπα που προστατεύουν άλλο τόσο δρουν και οι πονηροί που δεν έχουν αγαθούς σκοπούς, διάλεξε λοιπόν με ποιά πλευρά θα... συνταχθείς! Παράλληλα η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μοιραία εξέλιξη για τα οικονομικά σου ή/και παρανομίες που γίνονται σε βάρος σου και καλείσαι να τις εντοπίσεις έγκαιρα, πριν βρεθείς στον άσσο.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει πρωτεργάτη σε μια νέα όσο και δυναμική πρωτοβουλία. Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα το ζητούμενο δεν είναι το να σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά στο μοιραίο αλλά να τσακίσεις το «θεριό» που σε απειλεί. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου ζητά να κάνεις μια στάση στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, ώστε να ισορροπήσεις εσωτερικά. Ίσως μάλιστα μέσα στην μοναχικότητά σου να έχεις και μια δημιουργική έμπνευση, μην παραλείψεις ωστόσο να δώσεις την δέουσα σημασία σε όλα εκείνα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνηγορεί σε ελπιδοφόρες γνωριμίες, που όμως λειτουργούν παραπλανητικά ή σε κολακεύουν για να πάρουν αυτά που θέλουν από σένα. Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σκέψου... πολύ πριν πληρώσεις για οτιδήποτε! Επιπλέον, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να προχωρήσεις σε μια γενική καθαριότητα τόσο γύρω σου όσο και μέσα σου, ώστε να αποτοξινωθείς από όλα αυτά που αποτελούν έναν εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία σου.

Παρθένος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί... εύκολα να έρθεις σε επαφή με άτομα που «πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» ή να εμπλακείς σε μάλλον ουτοπικές αναζητήσεις. Με εξαίρεση λοιπόν δράσεις που έχουν να κάνουν με τις τέχνες ή το πάντρεμα φαντασίας και πραγματικότητας, είναι προτιμότερο να κάτσεις στα αυγά σου Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιος/α από το φιλικό σου περιβάλλον δεν υπολογίζει τίποτε προκειμένου να σε στηρίξει και ποιος/α είναι «φίδι στον κόρφο σου». Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Κριό δοκιμάζει την υπομονή σου σε οικονομικά θέματα!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου προσδίδει μια αστάθεια στι σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον βέβαια, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό στο σπίτι ή την δουλειά, που μπορεί να «σκοτεινιάσει» τον ορίζοντά σου αλλά εδώ είναι που ισχύει με την κυριολεκτική του έννοια το «η ζωή συνεχίζεται»! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να ταξιδέψεις με την δύναμη της φαντασίας σου και είναι ότι... πρέπει για να απολαύσεις θεάματα και ακροάματα. Σε σχέση όμως με πρακτικά ζητήματα ή την αλήθεια κάποιων λεγομένων, καλύτερα... άστα να πάνε!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί ποικίλες εργασίες κι εσύ οφείλεις να κάνεις σωστή κατανομή δυνάμεων για να μην... καταρρεύσεις! Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε γεμίζει με αισιοδοξία για το οικονομικό μέλλον σου, επειδή ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, πρόσεξε μήπως προβείς σε εντελώς άστοχες επιλογές. Επιπλέον, ότι αγοράσεις σήμερα ή δεν θα σου χρειαστεί ή θα... κλαπεί! Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα τονίζει το ερευνητικό σου δαιμόνιο, από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο και αναπότρεπτο σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να υποφέρεις από μια έντονη συναισθηματική αστάθεια. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προσδίδοντάς τους έναν μάλλον παραπλανητικό χαρακτήρα, είτε λόγω δικών σου προσδοκιών που μοιάζουν περισσότερο με ευχολόγιο, είτε επειδή κάποιος/α σου τα παρουσιάζει όλα τέλεια για να επωφεληθεί προσωπικά. Επιπλέον, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κομβική εξέλιξη στα οικονομικά σου κι αν χάσεις κάτι, ξέχασέ το και πήγαινε παρακάτω αφού η επιμονή σου θα σε χώσει πιο βαθιά στον βούρκο.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά συντηρούνται από εμμονές ή απωθημένα. Επιπλέον, σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στις συνεργασίες σου ή τις προσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα λειτουργεί ακυρωτικά σε σχέση με δουλειές που κατά την κρίση σου πρέπει να γίνουν, ίσως όμως τελικά η αναβολή τους να σε... συμφέρει περισσότερο. Επιπλέον μια κατάσταση δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί σε μια ζωηρή καθημερινότητα με μετακινήσεις και συζητήσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα… πασχίζει να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά, μέσα από όνειρα ευχές και διασκεδαστικά δρώμενα, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, έστω κι αν υπάρχει έλλειμμα ειλικρίνειας ή αξιοπιστίας. Επιπλέον, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα αυξάνει τις πιθανότητες για ενδεχόμενες «καρφωτές» στην δουλειά σου, ενώ σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό εργαλείων και συσκευών αλλά και σε τυχόν εξορμήσεις σου στο άγνωστο, αφού ένα... κακό συναπάντημα θα το έχεις!

Ιχθύες
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να βρεις το ησυχαστήριό σου αλλά και να προσδώσεις στον χώρο σου μια καλλιτεχνική αύρα. Ίσως πάλι να περάσεις ειδυλλιακά σε ένα αριστοκρατικό περιβάλλον, ενώ σε περιουσιακά θέματα μπορεί να γίνει το δικό σου, χωρίς να υπάρξουν «τριβές» με τους δικούς σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριό διεγείρει την καταναλωτική σου διάθεση και μπορεί να ψωνίσεις πολλά που δεν χρειάζεσαι, σημασία όμως έχει το ότι... έχεις για να δίνεις! Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από κάτι που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.


astrology.gr