MY KTEO

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Γενική Συνέλευση του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίου

Σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης και την απόφαση του Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίου Ευβοίας προσκαλούνται τα εγγεγραμμένα μέλη
και όλοι οι κάτοικοι του Κυπαρισσίου, Ακρών, Δροσιάς (Πεθαμένος) και οποιοσδήποτε επιθυμεί να παρευρίσκονται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί, στο δημοτικό σχολείο Κυπαρισσίου, ώστε να γίνει:
1. Επανεγγραφή μελών.
2. Εγγραφή νέων μελών.
3. Οικονομική ενημέρωση του Δ.Σ. από την εκλογή του έως την ημέρα αυτή και ανακοίνωση των νέων πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δράσεων.

Το Δ.Σ. αποφάσισε τη διαγραφή των οφειλών όλων των μελών, από τα προηγούμενα έτη και την πληρωμή του έτους 2020, επανεγγραφή, εγγραφή και ετήσια συνδρομή, στο ποσό των 10 ευρώ. Εάν δεν υπάρχει επανεγγραφή και ενημέρωση παράτασης επανεγγραφής από τα εγγεγραμμένα μέλη, στο Δ.Σ., την ημέρα αυτή, κινητοποιείται η διαδικασία διαγραφής, με τον νόμιμο τρόπο.

Ο Περ.Πολ.Σύλλογος Κυπαρισσίου Ευβοίας για να υποστηρίξει την Πολιτιστική Περιβαλλοντική του ταυτότητα χρειάζεται ενεργά μέλη , με αγάπη για τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον και τον τόπο, που να πράττουν με ανιδιοτέλεια, ενότητα και υπευθυνότητα. Μακάρι η συμμετοχή σας να οργανώσει ένα Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο αντάξιο της φυσικής ομορφιάς, της πολιτιστικής προσπάθειας και της κοινής ωφέλειας των ανθρώπων και του τόπου.