MY KTEO

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σηματοδοτεί μια απόκρυψη της πραγματικότητας, είτε από σένα, είτε προς εσένα και το θετικό αυτής της υπόθεσης είναι ότι θα αποφευχθούν εντάσεις και απ' ευθείας κόντρες. Από εκεί και ύστερα όμως μένει να αποδειχθεί αν το ψέμα έχει όντως... κοντά ποδάρια! Ίσως βέβαια να απολαύσεις απλά μια καλλιτεχνική παράσταση ή να ταξιδέψεις με την δύναμη της φαντασίας σου.  Παράλληλα, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να αφιερωθείς σε έναν κοινό σκοπό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες, χωρίς να βάλεις τους όρους σου. Μπορεί ακόμη να απογοητευθείς από μια φιλία σου.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σηματοδοτεί μια απόπειρα εξαπάτησης σε βάρος σου κι αν δεν προσέξεις μπορεί να χάσεις πολλά. Μπορεί βέβαια απλά να προβείς σε αγορές που θα σου αφήσουν μια αίσθηση χλιδής, ανεξάρτητα με το αν καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες σου, σίγουρα όμως θα νοιώσεις ακόμα καλύτερα αν προσφέρεις σε πάσχοντες ή μοιραστείς με άλλους/ες το περίσσευμά σου. Παράλληλα ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου αυξάνει την αίσθηση καθήκοντος και τείνεις να τα πάρεις όλα επάνω σου, στη δουλειά και το σπίτι καλό είναι όμως να θέσεις τα όρια και τις απαιτήσεις σου, αφού αλλιώς θα σε  «καβαλήσουν».

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να δείξεις στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν, ενώ μπορείς να διαπρέψεις τόσο σαν εμπνευσμένος οραματιστής ή εμψυχωτής, όσο και σαν ιδιοτελής ... ψευταράς! Το δεύτερο μάλιστα θα σου χρειαστεί στην περίπτωση που έχεις κάνει κάποια πονηριά, με τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου όμως μάλλον παίζεις κορώνα-γράμματα το να σε πιάσουν με την... γίδα στην πλάτη και να τιμωρηθείς γι' αυτό, αφού μόνο το μπλα-μπλά δεν φτάνει. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με την... γκαντεμιά σου να κάνει αισθητή την παρουσία της!

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σηματοδοτεί ψέματα και πονηριές κι αν θες να τα  «μυριστείς» έγκαιρα, εμπιστεύσου την διαίσθησή σου. Επιπλέον, με δεδομένο το ότι δεν θα γίνουν πολλά από αυτά που έχεις κανονίσει, μην... σκοτώνεσαι, αντίθετα θα βρεις την υγειά σου και την ηρεμία σου αν... ρίξεις έναν υπνάκο παραπάνω! Γράψε και κανένα ποίημα, καλό κάνει.. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί οικονομικές πιέσεις κι από πλευράς σου είναι σκόπιμο να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας μόνον για τα αναγκαία. Αν πάλι δανείσεις χρήματα ή μπεις εγγυητής... κακό του κεφαλιού σου!

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου σηματοδοτεί γνωριμίες που ελέγχονται για την αξιοπιστία τους κι αν σου ζητηθεί να συνεισφέρεις κάπου οικονομικά είναι βέβαιο πως... κάποιο λάκκο έχει η φάβα! Μπορείς ωστόσο να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά και μόνον έναν εμψυχωτικό ρόλο. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος απέναντί σου μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης σου κι ίσως τελικά να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης, λόγω της περηφάνιας σου. Αν τώρα μπεις και στο «κόλπο» μιας συνεργασίας, ε, θα έχεις κάνει ότι είναι δυνατόν για να βγεις χαμένος/η!

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι ότι πιο... αναξιόπιστο μπορεί να σου τύχει αναφορικά με την καριέρα ή/και τις σχέσεις-συνεργασίες σου και μόνον αν δραστηριοποιείσαι στον καλλιτεχνικό τομέα έχεις τύχη. Επιπλέον, αν η διαίσθησή σου, σου πει κάτι, να την ακούσεις κι όσο για τις αποδείξεις θα τις βρεις μετά. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σωματοποιήσει πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα. Ίσως πάλι να σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της αδυναμίας ή της αδιαφορίας κάποιων να τις διεκπεραιώσουν.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα αυξάνει κατακόρυφα το... ποσοστό των ψεμάτων που λέγονται στο περιβάλλον σου, άλλα με καλό, δηλαδή προστατευτικό, σκοπό κι άλλα όχι! Από εκεί και ύστερα ένα ταξίδι με την δύναμη της φαντασίας σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα, όσον αφορά όμως σε πιο πρακτικά θέματα, τα λάθη, οι αστοχίες και οι πλαστογραφίες κάνουν... πάρτι! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνά δύσκολα και σε χρειάζεται. Όσο για την τύχη σου, βρίσκεται μάλλον στο ναδίρ της κι ότι πετύχεις θα είναι με την αξία σου.

Σκορπιός
Γενικά: Tο τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνηγορεί σε λάθη ή ακόμη και σε εξαπατήσεις στον οικονομικό τομέα, σου δίνει ωστόσο την ευκαιρία να κάνεις μια καλή πράξη, βοηθώντας κάποιον/α που έχει ανάγκη. Ίσως βέβαια να λάβεις κι εσύ ένα δώρο που θα σε συγκινήσει κι ας είναι και... κλεμμένο! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί στενόχωρες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια σου, με τις οποίες θα πρέπει να συμβιβαστείς. Αν όμως ένας οικείος σου σε απορρίπτει ή σε μειώνει, απλά… βάλε τον στην θέση του! Επιπλέον καλείσαι να ξεφορτωθείς ή να αξιοποιήσεις τις  «παλιατζούρες».

Τοξότης
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μάλλον κάτι πάει λάθος στην ζωή σου ή κάποιος/α σε... δουλεύει ψιλό γαζί, ανεξάρτητα με το ότι όλα σου φαίνονται ωραία και καλά. Στην πράξη όμως δεν είναι - με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου να είναι πρώτες στην λίστα... υπόπτων για παραπλάνηση!  Παράλληλα, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί καθυστερήσεις, που θα σε πάνε πίσω. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις, έχοντας μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να αξιοποιήσεις παλιά ρούχα και αντικείμενα ή να πουλήσεις ένα μεταφορικό μέσον.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί μεν να σου φέρει αισιόδοξα μηνύματα για ένα εργασιακό σου ζήτημα αλλά εκτός από τα ευχολόγια χρειάζονται και συγκεκριμένες προδιαγραφές, που… δεν υπάρχουν, όσο κι αν κάποιος/α διατείνεται το αντίθετο. Επιπλέον, μπορεί να ειπωθούν ψέματα για να καλυφθεί μια... πονηριά! Παράλληλα με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να εφαρμόσεις την εμπειρία σου στην διαχείριση οικονομικών πόρων και είναι βέβαιο ότι θα δικαιωθείς για την ρεαλιστική προσέγγισή σου. Μπορεί ακόμη να κερδίσεις από μια πώληση ή την διάθεση στοκαρισμένων προϊόντων.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δίνει έναν πιο ρομαντικό τόνο στην ζωή σου κι όσο πιθανό είναι να ονειρευτείς το... τέλειο ή/και να τάξεις χωρίς αντίκρισμα, άλλο τόσο είναι και το να σε «παραμυθιάσουν», αν όμως έχεις επίγνωση της κατάστασης, άσε την φαντασία να κάνει παιχνίδι και ζήσε τις στιγμές σου! Το αντιφατικό βέβαια είναι ότι την ίδια στιγμή ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει συνετό/η και χωρίς ψευδαισθήσεις και θέλει πολύ... τέχνη για να συνδυάσεις τις δύο τάσεις χωρίς να συγκρουστούν, οδηγώντας σε μια διάψευση ή/και σε μια κατάσταση όπου τα στοιχεία είνι μεν σωστά αλλά το αποτέλεσμα βγαίνει λάθος.

Ιχθύες
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα προσφέρεται για να κρύψεις τις αδυναμίες σου και να διαφύγεις από τα δύσκολα κι αν πεις και μερικά ψέματα γι' αυτό δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Ίσως πάλι να στολίσεις τον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς σε ένα  «μαγικό» μέρος, έχε όμως τον νου σου και για διαρροές υγρών και αερίων. Παράλληλα ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου, θα αποπειραθεί να σου δυσκολέψει την ζωή μέσα από αγγαρείες ή την φροντίδα ενός πάσχοντα, ίσως όμως σου προκύψει κι εσένα κάποιο θέμα υγείας που θα αρνηθείς να το παραδεχθείς και να το αντιμετωπίσεις, και όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.


astrology.gr